Με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας στις 8 Μαΐου, η Alpha Editions σε συνεργασία με το AVENUE Mall, διοργανώνουν ένα διήμερο event γεμάτο δημιουργικότητα, ενημέρωση και διασκέδαση για τη μαμά και το παιδί.

Στις 7 & 8 Μαΐου από τις 12.00 μέχρι τις 17.00, στην κεντρική πλατεία του AVENUE Mall θα έχει στηθεί ένα διασκεδαστικό σκηνικό για παιδιά όπου θα μπορούν να απασχοληθούν με χειροτεχνίες και να φτιάξουν μόνα τους ένα μοναδικό δώρο για τη μαμά τους.

Παράλληλα, οι μαμάδες -γιατί όχι; και οι μπαμπάδες- θα έχουν την ευκαιρία να απασχοληθούν με ενδιαφέροντα θέματα που τις απασχολούν. Ομιλίες για την βρεφική και παιδική διατροφή, συμβουλές για έναν πιο εύκολο και ποιοτικό ύπνο αλλά και fitness tips για mama’s stretching θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρεθούν στο AVENUE αυτό το γιορτινό μαγιάτικο διήμερο.

Πιο συγκεκριμένα, η pilates instructor Mαρία Κοκώνη θα μας δείξει πώς να κάνουμε ένα ανακουφιστικό stretching ανά πάσα στιγμή και οπουδήποτε. Η sleep coach Μαίρη Λαγού, θα είναι εκεί να μοιραστεί πολύτιμες συμβουλές για να κοιμόμαστε καλύτερα μικροί και μεγάλοι. Ενώ, η διαιτολόγος – διατροφολόγος Αναστασία Γερογιάννη θα μας μιλήσει για ένα ζήτημα που αφορά όλες τις μαμάδες και δεν είναι άλλο από την βρεφική και την παιδική διατροφή.

Η Endless με την ενέργειά της “Beegin” θα βρίσκεται εκεί μαζί με την  Mυρτώ και την Εύα – ετών 11 – οι οποίες θα μοιραστούν μαζί μας τη μεγάλη αξία που έχει η μέλισσα για τον πλανήτη μας! 

Η Endless ΕC με την ενέργεια Beegin θα βρίσκεται εκεί να μας βοηθήσει να κατανοήσουμε πόσο σημαντικές είναι οι μέλισσες για το περιβάλλον, αφού αυτές είναι «υπεύθυνες» για τη διατήρηση της ισορροπίας της χλωρίδας και του οικοσυστήματος κάθε τόπου. Η Endless EC αποφάσισε να ξεκινήσει από κάτι μικρό, τη μέλισσα, για να προσφέρει κάτι σημαντικό στη Βόρεια Εύβοια *

Μαζί μας θα είναι και ο Σύλλογος Σκελετικής Υγείας “Πεταλούδα”. Ο Χειρουργός Ορθοπεδικός Σπονδυλικής Στήλης, Χρήστος Κυριλής θα βρίσκεται εκεί για να ενημερώσει το κοινό σχετικά με τα μυοσκελετικά προβλήματα που αφορούν κυρίως τα παιδιά αλλά και τις μαμάδες. Παράλληλα, θα υπάρχει η δυνατότητα ΔΩΡΕΑΝ εξέτασης* κύφωσης – σκολίωσης για παιδιά 10 ετών και άνω και για ενήλικες και ραχιαλγίας για τους ενήλικες από ειδικό γιατρό.

Στο διήμερο αυτό event που θα γιορτάσουμε τη Μητέρα μαζί με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, τα παιδιά, θα έχουμε παρέα την “Αγκαλιά”, τον φιλανθρωπικό σύλλογο που στηρίζει τη μέλλουσα και τη νέα μαμά με δράσεις για όλη την οικογένεια. Οι μαμάδες θα έχουν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τα παιδιά τους και να δημιουργήσουν ένα ωραίο κολάζ.

Επιπλέον, καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας 2-8 Μαΐου, θα υπάρχει στο AVENUE Mall σημείο συγκέντρωσης τροφίμων και λοιπών πραγμάτων (βρεφικό γάλα, πάνες, ρουχισμός, τρόφιμα όπως όσπρια, ζυμαρικά, ρύζι, κονσέρβες, κλπ) για να στηρίξουμε όλοι το έργο της “Αγκαλιάς”.

Σας περιμένουμε με εκπλήξεις και δώρα για μαμάδες και παιδιά σε ένα διήμερο γεμάτο αγάπη, το βασικό συστατικό της μαμάς.

*Κατανοώντας πόσο σημαντικές είναι οι μέλισσες για το περιβάλλον, αφού αυτές είναι «υπεύθυνες» για τη διατήρηση της ισορροπίας της χλωρίδας  και του οικοσυστήματος κάθε τόπου, η Endless EC αποφάσισε να ξεκινήσει από κάτι μικρό, από τη μέλισσα, για να προσφέρει κάτι σημαντικό στη Βόρεια Εύβοια. 

**Σημειώστε ότι για την ΔΩΡΕΑΝ εξέταση παιδιών έως 18 ετών απαιτείται η συνοδεία γονέα κηδεμόνα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ