Το αγαπημένο brand παιχνιδιών Imaginarium μετά τα δύο corner στα καταστήματα Lapin Magic Land σε Μελίσσια και Κηφισιά κατακτά τη Γλυφάδα με ένα υπέροχο pop-up shop αλλά και ένα corner μέσα στο κατάστημα Lapin Magic Land.

Γεμάτο χρωματιστά παιχνίδια που θα κάνουν τις στιγμές μαγικές και ξεχωριστές, το νέο κατάστημα άνοιξε τις πόρτες του σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της Γλυφάδας και σας περιμένει να το ανακαλύψετε.

Η συλλογή της Imaginarium ξεκίνησε πριν από 20 χρόνια στην Σαραγόσα της Ισπανίας εμπνευσμένη από την αγάπη των μικρών μας για στιγμές χαράς και παιχνιδιού. Στόχος του brand ήταν και είναι, να δημιουργεί παιχνίδια διαφορετικά από όλα τα υπόλοιπα, όπως είναι ο Kico Nico, το χαρακτηριστικό λούτρινο ποντικάκι της Imaginarium.

Ο KicoNico είναι κάτι παραπάνω από ένα παιχνίδι, ίσως το ένα του αυτάκι να είναι μικρότερο και να έχει ένα μικρό μπάλωμα στο χέρι μα είναι μοναδικός, έχει ατέλειες και ταυτόχρονα είναι χαρούμενος. H Imaginarium δημιουργεί παιχνίδια που εκπαιδεύουν τους μικρούς μας φίλους στη διαφορετικότητα, στις αξίες, ενεργοποιούν τη δημιουργικότητα, αυξάνουν τις δεξιότητες αλλά και διασκεδάζουν.

Οι χαρακτηριστικές πόρτες που μοιάζουν με καμάρες προσκαλούν μικρούς αλλά και μεγάλους να ανακαλύψουν έναν νέο μαγικό κόσμο. Στη συλλογή της Imaginarium θα βρείτε πέρα από παιχνίδια και διακοσμητικά χώρου, που σίγουρα θα ενθουσιάσουν μικρούς και μεγάλους και θα γίνουν το απόλυτο δώρο.

Η Imaginarium βρίσκεται κοντά μας μέσα από το δίκτυο καταστημάτων Lapin House στο www.lapinkids.com αλλά και στο νέο κατάστημα που θα βρίσκεται μέχρι και τα τέλη του χειμώνα στην περιοχή της Γλυφάδας έτοιμο να σας υποδεχτεί.

Tips for gifts: Τα δικά μας αγαπημένα παιχνίδια ήταν φυσικά ο Kico Nico, το τηλεσκόπιο αστρονομίας, η ξύλινη κουζίνα με όλα τις τα σύνεργα αλλά και το σετ μοντελισμού που μπορείς να ζωγραφίσεις τους δικούς σου δεινόσαυρους.

Μπείτε κι εσείς στον μαγικό κόσμο του παιχνιδιού με μια επίσκεψη στο limited pop up store Λεωφόρος Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 24, Γλυφάδα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ