Δέσποινα Βανδή και Μελίνα Νικολαϊδη γυμνάζονται καθημερινά και ποιες φορές προπονούνται και παρέα, με το αποτέλεσμα να είναι κάθε φορά και πιο εντυπωσιακό!

Ένα καλλίγραμμο κορμί απαιτεί τις θυσίες του και αυτό το ξέρουν καλύτερα όσοι ιδρώνουν στα γυμναστήρια για να διατηρούνται σε φόρμα. Η Δέσποινα Βανδή θεωρεί πια τη γυμναστική αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς της και τα αποτελέσματα τα βλέπουμε σε κάθε σέξι εμφάνιση που πραγματοποιεί.

Και η κόρη της, όμως, η Μελίνα, ακολουθεί τον ίδιο δρόμο, αφιερώνοντας καθημερινό χρόνο στις προπονήσεις της. Πολλές φορές, μάλιστα, μαμά και κόρη γυμνάζονται μαζί, ανεβάζοντας και βίντεο ή φωτογραφίες από τις ασκήσεις που κάνουν.

Δέσποινα Βανδή
Η Δέσποινα Βανδή συνηθίζει να ανεβάζει φωτογραφίες ή stories από τις προπονήσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Το ίδιο έκαναν και χθες, ανεβάζοντας μάλιστα ένα βίντεο στο οποίο εκτελούν μια πολύ δύσκολη άσκηση κοιλιακών, η οποία δεν απέχει πολύ από ένα περίτεχνο ακροβατικό κόλπο. Η μία κρατά τα πόδια της άλλης και η Μελίνα, που είναι ξαπλωμένη στο έδαφος, ανεβοκατεβάζει τον κορμό της, την ώρα που η μητέρα της ισορροπεί από πάνω της. Αμφότερες, δε, δείχνουν τόσο χαλαρές και άνετες που σε κάνουν να θέλεις να τρέξεις στο γυμναστήριο για να δοκιμάσεις κι εσύ το ίδιο κόλπο!

Δείτε εδώ το βίντεο με την άσκηση που εκτελούν Δέσποινα Βανδή και Μελίνα Νικολαϊδη:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ