Είναι γιορτές. Είμαι στο Λονδίνο. Finally! Είναι ώρα να αντιδράσω. Finally! Μετά τα περσινά πιο αδιάφορα ‘’έβα’’, που μετά βίας κατάλαβα ότι ήρθαν, φέτος, πιο πολύ από ποτέ, θέλω να παραθέσω τα ομορφότερα Χριστούγεννα σε φίλους και γνωστούς. Φυσικά με απόλυτη ασφάλεια και μέτρα. Εννοείται. Το έκανα ήδη εδώ, στο FONDAZIONE, με το πρώτο FONDAZIONE CHRISTMAS BLACK-TIE GALA. Και ήταν Fabulous! Τώρα, η σειρά του ‘’δεύτερου’’ σπιτιού μου. Μη σας πω και πρώτου. Ξετρυπώνω τις καλύτερες διευθύνσεις ειδικών που θα με βοηθήσουν. Τα καλά κρυμμένα μαργαριτάρια της πόλης. Οι Santa’s helpers έχουν μεγάλη αποστολή.

Και όπως ήταν και το βασικό μήνυμα που δημιούργησα για τη σεζόν στους εορτασμούς στο FONDAZIONE, THE MOMENT IS A GIFT. THAT IS WHY THEY CALL IT THE PRESENT. Πιο επίκαιρο από ποτέ! Καλές γιορτές σε όλους!

The planners. Quintessentially events (www.quintessentiallyevents.com). Mε καλή δυναμική όμως στο γενικότερο στερέωμα του lifestyle, έχουν τις γνωριμίες να φέρουν τον Elton να τραγουδήσει στο γάμο σας. Μήπως τον Harry Styles? Εμένα δε μ’ αρέσει καθόλου. Ή την Adelle. Your choice.

Καράμπελλα

Fait accompli (www.faitaccomli.co.uk) μιλώντας για γάμους. Η συγκεκριμένη εταιρία planners δεν αποκαλύπτει τη λίστα των πελατών της. Και αυτό είναι πολύ καλό από όλες τις απόψεις. Όλο το καλοκαίρι, πάντως, το Λονδίνο βούιζε ότι το latest royal wedding/baptism ήταν δική τους υπόθεση!

The caterers. Last supper (www.lastsupperltd.co.uk) μ’ αρέσει, δε μ’ αρέσει, καμία σημασία δεν έχει. H παρέα του μυστικού δείπνου φιγουράρει πρώτη στην ατζέντα του βαθύπλουτου εικαστικού Damien Hirst. Και όχι άδικα. Κάποτε, λέει, σερβίρισαν καναπεδάκια που δημιούργησαν το σχήμα ενός πολύ πολύ πλούσιου μπούστου. Της νύφης!

Cellar society (www.cellarsociety.com) Beyonce, Mario Testino (so last year), Rothschild. Ας μη συνεχίσω. Εδώ μιλάμε, ή μάλλον καλυτέρα, μιλάτε, μόνο αν είστε super stars!

The cakes. Choccy woccy doo dah (www.choccywoccydoodah.com) η φίλη μου η Talulah που ζει στην πρωτεύουσα και ζει για το καλύτερο σε όλα -ναι, υπάρχουν ακόμα αυτοί οι άνθρωποι και ευτυχώς, γιατί αν όλοι μας παραδώσουμε όπλα…-μου συνέστησε αυτόν το γλωσσοδέτη. Εννοείται πως της είπα πως αστειεύεται. Και μετά κατάλαβα πως δεν. Yummie!

The entertainment. Dom James and his dixie ticklers (www.dixieticklers.co.uk) λίγο κουλή επιλογή το αμερικάνικο νότιο, αλλά πιστέψτε με, live δεν παίζονται! Την ίδια γνώμη συμμερίζεται και ο κλαρινιτζής Woody Allen. Μέγας fan!

The venue. Somerset house (www.somersethouse.org.uk) αν δεν έχετε το χώρο και θέλετε να δεχθείτε έως 1.000 άτομα και να πληρώσετε από 3.000 λίρες και άνω. Αξίζει every penny.

The florist. John carter (www.johncarterflowers.com) ok, μπορεί να είπε πάνω στη φόρτιση της δουλειάς στην princess D ‘’hang on, love!’’ και θα είμαι μαζί σου σε 5’!, αλλά όλοι λένε πως ξέρει καλά τα λουλούδια του.

The invitations. Smythson (www.smythson.com) Το απόλυτο. Και προσωπικό αγαπημένο. Μεγαλοπρεπές, μα όχι απλησίαστο. Το καλύτερο service του κόσμου, γενικά. Και πολλά μικρά βιβλιαράκια με απίθανα θέματα για να χαρίσετε party favours.

The added value. Lucky voice (www.luckyvoice.com) αν οπωσδήποτε θέλετε να εξωτερικευτείτε δίνοντας μια παράσταση τραγουδώντας το ‘’come on Eileen’’, εγώ δε θα σας αποτρέψω. Αλλά τουλάχιστον κάντε το με τους ειδικούς.

The makeover. Jenna treat (www.jennatreat.com) και η μεγάλη μέρα έφτασε, εσείς έχετε ξεποδαριαστεί με τις ετοιμασίες και θέλετε γενικό ρεκτιφιέ. Η κοπελίτσα εδώ είναι ο άνθρωπος σας. Καταφθάνει με χαμόγελο και το βαλιτσάκι της στο κατώφλι σας και όταν αναχωρεί εσείς έχετε το χαμόγελο στα χείλη. Όταν, δε, φτάσετε στο event, το χαμόγελο έχει μετακινηθεί στα χείλη όλων των άλλων. Χαμογελάστε, λοιπόν. Είναι Χριστούγεννα. Μπορούμε να γιορτάσουμε. Μπορούμε να τα καταφέρουμε. Καλές γιορτές!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΜΠΕΛΛΑΣ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ