Ο fitness instructor Μάνος Βροντζάκης έχει τέσσερεις εύκολες ασκήσεις πλάτης για όλους εσάς που μπορεί να έχετε πόνους στην πλάτη, είτε επειδή κάνετε καθιστική ζωή είτε λόγω δουλειάς, με αποτέλεσμα να μην κινείστε τόσο συχνά μέσα στην ημέρα.

Έτσι λοιπόν, για να δυναμώσετε την πλάτη σας ακολουθήστε αυτές τις εύκολες και συνάμα αποτελεσματικές ασκήσεις που μπορείτε όλοι να πραγματοποιήσετε στο σπίτι, χρησιμοποιώντας μόνο μία πετσέτα.

Μάνος Βροντζάκης

Άσκηση 1η

Υπερέκταση λίγο πιο πάνω από το κεφάλι κρατώντας την πετσέτα από τις άκρες της, και επαναφορά . Εκτελώ για 15 φορές

Άσκηση 2η

Περιστροφές δεξιά και αριστερά , κρατώντας την πετσέτα από τις άκρες της και έχοντας τεντωμένα χέρια. Εκτελώ για 15 φορές από κάθε πλευρά.

Άσκηση

Κρατώντας την πετσέτα ψηλά στο κεφάλι, έχοντας σταθερά πόδια και τεντωμένα σταθερά χέρια ψηλά, κατεβαίνω μία προς τα δεξιά και μία από τα αριστερά μέχρι να ολοκληρώσω 15 επαναλήψεις από κάθε πλευρά.

Άσκηση 4η

Σηκώνω το ένα πόδι λυγισμένο και τοποθετώ το μέσο της πετσέτας στο γόνατο και την τραβάω από τις άκρες της ώστε να πάνε οι αγκώνες μου πίσω σαν να θέλω να ενώσω την πλάτη μου. Μένω εκεί για 45’’ γυμνάζοντας ισομετρικά την πλάτη μου. Επαναλαμβάνω για 3-4 φορές.

Ελπίζω να σας βοηθήσουν αυτές οι ασκήσεις γιατί ξέρω ότι αρκετοί ταλαιπωρείστε από πόνους πλάτης.

Μην ξεχνάτε για οποιαδήποτε απορία & fitness tips ακολουθήστε με στο Instagram @manosvrontzakisofc

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΑΝΟΣ ΒΡΟΝΤΖΑΚΗΣ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ