Καλή Fit Χρονιά σε όλους! Όλοι μας φάγαμε κάτι παραπάνω αυτές τις γιορτινές ημέρες και γευτήκαμε εδέσματα σε τραπέζια. Σου έχω την λύση, όμως, να κάψεις τα μελομακάρονα που έφαγες και τις θερμίδες που μπορεί να πήρες αυτές τις ημέρες.

Με πέντε (5) απλές ασκήσεις στο σπίτι που μπορείς μόνη/ος να κάνεις στο σπίτι χωρίς εξοπλισμό σε διαβεβαιώ πως θα έχεις τα αποτελέσματα που επιθυμείς ώστε να ξεπρηστείς και να επανέλθεις στο πριν. Και το καλύτερο; Να γίνεις ακόμα περισσότερο η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου!

ασκήσεις στο σπίτι

ΑΣΚΗΣΗ 1: Εκτελούμε στροφές γύρω από τον εαυτό μας ελαφρώς σκυμμένοι προς τα κάτω και σηκώνουμε τις φτέρνες μας προς την λεκάνη για 1’.

ΑΣΚΗΣΗ 2: Jumping Jacks πλάι – μπροστά εναλλάξ. Εκπνέουμε στο σήκωμα των χεριών και εκτελούμε για 1’.

ΑΣΚΗΣΗ 3: Skaters. Εκτελούμε βήματα δεξιά και αριστερά με ελαφρύ αλματάκι, λυγίζοντας πίσω το πόδι που δεν ακουμπάει στο έδαφος. Εκτελούμε για 1’.

ΑΣΚΗΣΗ 4: Ξαπλώνουμε στο έδαφος, σηκώνουμε ελαφρώς τα πόδια και εκτελούμε ψαλίδια χιαστί, έχοντας την ωμοπλάτη και τα χέρια σηκωμένα από το έδαφος ώστε να δουλέψουμε παράλληλα και τους άνω κοιλιακούς ισομετρικά. Εκτελούμε για 30 επαναλήψεις.

ΑΣΚΗΣΗ 5: Spiderman για πλάγιους κοιλιακούς. Έχοντας παλάμες κάτω ακριβώς από τους ώμους, βγάζουμε τα γόνατα εκτός κορμού δεξιά και αριστερά εναλλάξ , κοιτώντας τα. Εκτελούμε 30 επαναλήψεις.

Ακολούθησε με στο Instagram @manosvrontzakisofc για περισσότερα fitness tips & βίντεο γυμναστικής αλλά και απορίες.

Καλή Επιτυχια!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ