Με μια φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram, η Βασιλική Τρουφάκου μας έδειξε πως γυμνάζεται ακόμη και με φουσκωμένη κοιλίτσα!

Η Βασιλική Τρουφάκου, πρωταγωνίστρια της σειράς του MEGA Famagusta, η οποία θα επιστρέψει στις οθόνες μας με το δεύτερο κύκλο της την επόμενη Κυριακή, 7 Απριλίου, φυσικά στο MEGA, ανακοίνωσε πριν από λίγες εβδομάδες μέσω του λογαριασμού της στο Instagram ότι περιμένει το πρώτο της παιδί.

Ήδη σε εκείνη τη φωτογραφία εμφανιζόταν με αρκετά φουσκωμένη κοιλίτσα και τώρα, σχεδόν ενάμιση μήνα αργότερα, έχει φουσκώσει ακόμη περισσότερο!

Με αυτή τη φωτογραφία είχε ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της η Βασιλική Τρουφάκου.
(Photo: Instagram/vassiliki_troufakou)

Φαίνεται, δε, πως η εγκυμοσύνη της προχωρά εξαιρετικά ομαλά και, έτσι, της επιτρέπει να συνεχίζει κάποιες αγαπημένες συνήθειες, τις οποίες η ίδια δεν ήθελε να εγκαταλείψει. Μία από αυτές είναι και η γυμναστική, η οποία τη βοηθά να κρατιέται σε φόρμα και να διατηρεί υπό έλεγχο τα παραπανίσια κιλά πού όλες οι γυναίκες παίρνουν -άλλες περισσότερα κι άλλες λιγότερα- την περίοδο που κυοφορούν το μωράκι τους.

Βασιλική Τρουφάκου
Πλάγια σανίδα και με φουσκωμένη κοιλίτσα για την πρωταγωνίστρια του Famagusta.
(Photo: Instagram/vassiliki_troufakou)

Μάλιστα, όπως βλέπουμε και στη φωτογραφία που ανέβασε, δεν αφήνει την κοιλίτσα της να την εμποδίζει σε τίποτα! Ο τρόπος που κάνει την πλάγια σανίδα αποδεικνύει ότι είναι εξαιρετικά γυμνασμένη και… έτοιμη για το νέο απαιτητικό κεφάλαιο που θα ανοίξει σύντομα στη ζωή της!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΡΟΥΦΑΚΟΥ, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ