Οι φωτογραφίες που ανέβασε σήμερα η Χριστίνα Μπόμπα, να κάνει yoga φορώντας ένα σορτσάκι, προκάλεσαν σχόλια για τα κιλά της, στα οποία φρόντισε να δώσει την καλύτερη απάντηση: «Μην μασάει καμία από τέτοια!».

Η Χριστίνα Μπόμπα είναι από τις γυναίκες που εκτίθενται καθημερινά στα social media, είτε προβάλλοντας τις επαγγελματικές της δραστηριότητες είτε στιγμές από την προσωπική και οικογενειακή της ζωή. Έτσι έκανε με την πρωινή της προπόνηση στη yoga, από την οποία ανέβασε μια σειρά από φωτογραφίες και βίντεο.

Οι followers της έσπευσαν να της κάνουν like και να εκφράσουν την αγάπη και το θαυμασμό τους, υπήρχαν όμως και κάποιοι που επιφύλασσαν επικριτικά ή ειρωνικά σχόλια. Αποκορύφωμα ένα σχόλιο που ανέφερε πως η Χριστίνα πρέπει να χάσει 3-4 κιλά από την περιφέρεια, στο οποίο η ίδια έσπευσε να απαντήσει μέσω ενός story που δημοσίευσε.

χριστίνα μπόμπα
H Χριστίνα Μπόμπα ανέβασε μια σειρά φωτογραφίες από την προπόνησή της στη yoga.
(Photo: instagram/chrismpo)

Πιθανότατα, αυτό που πυροδότησε την αντίδραση της Χριστίνας Μπόμπα δεν ήταν ο τρόπος της κυρίας που έκανε το σχόλιο -δεν ήταν διόλου αγενής, απλώς εξέφρασε τη γνώμη της- αλλά το περιεχόμενο του σχολίου αυτού. Ειδικά σε μια εποχή που γίνεται μεγάλος αγώνας προκειμένου να αποδεχθούν οι γυναίκες τον εαυτό τους και να αγαπήσουν το σώμα τους, εξαλείφοντας φαινόμενα body shaming τα οποία ήταν πολύ διαδεδομένα στο παρελθόν.

(Video: instagram/chrismpo)

Έτσι, έγραψε αναδημοσιεύοντας το σχόλιο που δέχθηκε: «Ήθελα να πω σε όλες σας! Δεν πιστεύω να μασάει καμία με τέτοια σχόλια! Αγαπάμε τον εαυτό μας για όλα του και δεν μας καθορίζουν τα σχόλια κανενός! Άργησα να το καταλάβω, αφού μετά τη γέννα λάτρεψα το σώμα μου σε όποια του φάση, ενώ πριν είχα πιο πολλές ανασφάλειες παρότι το σώμα μου ήταν πιο κοντά στα κοινωνικά πρότυπα! Πλέον με προσέχω και με φροντίζω επειδή με αγαπώ και όχι για να είναι η περιφέρειά μου στο μέγεθος που μια τυχαία κυρία θα αποδέχεται!»

Και η δημοσίευση της Χριστίνας Μπόμπα κατέληγε: «Είσαι όμορφη για όλα σου! Μην ακούς ΚΑΝΕΝΑΝ!».

Δείτε εδώ το story που ανέβασε σήμερα η Χριστίνα Μπόμπα:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΠΟΜΠΑ, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ