Η Ιωάννα Μαλέσκου και ο σύζυγός της, Κωνσταντίνος Δανιάς, στις 5 Μαΐου 2023 υποδέχτηκαν στον κόσμο την κορούλα τους και ζουν μοναδικές στιγμές.

Η οικογένεια μάλιστα επιχείρησε το πρώτο τους ταξίδι με αυτοκίνητο. Όπως μας ενημερώνει με ανάρτησή της η παρουσιάστρια, ο άντρας της βρίσκεται στο τιμόνι –«και έχει φροντίσει για τις βαλίτσες», ενώ μπροστά φαίνεται πως η οικογένεια έχει πέσει σε μποτιλιάρισμα. Η ίδια η Ιωάννα Μαλέσκου βρίσκεται στην πίσω θέση του αυτοκινήτου, μαζί με την μπεμπούλα της που καθόταν στο ειδικό βρεφικό κάθισμα.

Η Ιωάννα Μαλέσκου είχε αναφέρει με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας: «Σου υπόσχομαι ότι θα προσπαθώ κάθε μέρα να είναι “γιορτή”, με τα εύκολα, τα δύσκολα, με όλα όσα η ζωή μάς φέρει. Πάντα στο πλευρό σου. Ζωή μου».

Μιλώντας στο περιοδικό HELLO! και τη Μαρία Κολλιάτσα η Ιωάννα Μαλέσκου είχε δηλώσει: «Η αλήθεια είναι ότι πάντα ήθελα να κάνω οικογένεια. Καταλαβαίνεις ωστόσο ότι είναι η σωστή στιγμή όταν έρχεται και ο σωστός άνθρωπος, αυτός για τον οποίο λες: “Θέλω να είναι ο μπαμπάς του παιδιού μου”».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ