Το πρόσωπο της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ έχει απασχολήσει πολλές φορές τους τηλεθεατές και τους χρήστες των social media. Η αγαπημένη «Κάρι» είναι από εκείνες τις ελάχιστες ηθοποιούς που δεν έχει «πειράξει» το πρόσωπο της.

Η διάσημη ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «The Howard Stern Show» και ρωτήθηκε αρχικά, αν θεωρεί τον εαυτό της όμορφο.

«Είμαι ευπαρουσίαστη, πιστεύω. Δεν μου αρέσει βέβαια, να κοιτάζω τον εαυτό μου στον καθρέφτη. Θέλω να πω, νομίζω ότι είμαι μια χαρά», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με τις πλαστικές επεμβάσεις και τα μπότοξ, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, δήλωσε: «Ρωτάω τον κόσμο εάν είναι πολύ αργά. Κι η απάντηση που παίρνω είναι “όχι, φαίνεσαι ξεκούραστη, αλλά μοιάζεις με έναν εντελώς διαφορετικό άνθρωπο”».

Αν και δεν έχει κάνει καμία αισθητική επέμβαση, η ηθοποιός σημείωσε ότι δεν βλέπει τίποτα κακό με τους ανθρώπους που το επιλέγουν.

«Καταλαβαίνω γιατί οι άνθρωποι κάνουν αυτή την επιλογή, επειδή δίνεται τόση μεγάλη έμφαση, ειδικά στις γυναίκες και κυρίως στις γυναίκες, στην εμφάνιση», δήλωσε στον παρουσιαστή Howard Stern.»”Ακόμα και πέρυσι, όταν βγήκαμε στον αέρα με τη νέα σεζόν, υπήρχαν τόσα πολλά και ατελείωτα άρθρα για τη γήρανση και την αξιοπρεπή γήρανση και “τα μαλλιά της Σάρα Τζέσικα είναι γκρίζα”.»

«Νομίζω ότι οι άνθρωποι πρέπει να κάνουν ό,τι τους κάνει να αισθάνονται καλύτερα βγαίνοντας από την πόρτα», πρόσθεσε αργότερα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ