Ο δεύτερος γάμος του Δημήτρη Παπαμιχαήλ είχε τελεστεί σε στενό κύκλο, σε αντιδιαστολή με αυτόν με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Οι σπάνιες αυτές φωτογραφίες από το άλμπουμ της Νανάς Ειλικρινή, που ανέβηκαν στο Elena’s Diary είχαν παραχωρηθεί στον Μάκη Δελαπόρτα για μια φωτό-βιογραφία του αξέχαστου ηθοποιού λίγο μετά τον θάνατο του το 2004. Έπειτα από το χωρισμό του από την Αλίκη ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ παντρεύτηκε το 1975 την Νανά Ειλικρινή, με την οποία έμειναν μαζί μέχρι το 1990.

Η δεύτερη σύζυγος του Δημήτρη Παπαμιχαήλ αγάπησε πολύ τον γιο του, Γιάννη και εκείνος στο βιβλίο “Έχω ένα μυστικό” την χαρακτηρίζει πολυαγαπημένη αλλά και “πυροσβέστη” αφού ήταν εκείνη που δρούσε σαν ασπίδα στις σχέσεις με τον πατέρα του. Αλλά και η Αλίκη Βουγιουκλάκη στο τέλος αγάπησε την δεύτερη κυρία Παπαμιχαήλ.

“Από εκεί που δεν ήθελε να την βλέπει έγιναν κολλητές!” παραπονιόταν ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ με την Αλίκη να λέει χαρακτηριστικά: “Με την Νανά κάναμε μαζί στρατό με το Δημήτρη”. Οι δυο κυρίες Παπαμιχαήλ πρώην και νυν έγιναν αγαπημένες φίλες και η Νανά Ειλικρινή ήταν ένας από τις πιο τακτικούς προσκεκλημένους στο εξοχικό της ηθοποιού στο Θεολόγο

Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ άφησε την τελευταία του πνοή στις 8 Αυγούστου του 2004 σε ηλικία 70 ετών στην εξοχική του κατοικία στο Πόρτο Ύδρα έπειτα από έμφραγμα, έχοντας κοντά του την τελευταία του σύντροφο, την ηθοποιό Νάντια Μουρούζη.

Πρόσφατα ο Μάκης Δελαπόρτας είχε διηγηθεί για τις τελευταίες ημέρες του αξέχαστου ηθοποιού στην τηλεοπτική εκπομπή “Ελένη”

«Τελευταία φορά, θυμάμαι, που βγήκε ο Παπαμιχαήλ από το σπίτι, είχαμε πάει με το ζόρι, του λέγαμε “Δημήτρη, πρέπει να βγεις”. Είχε κάνει μια τελευταία επέμβαση στο σπίτι. “Δημήτρη, μας έχει καλέσει ένας φίλος και πρέπει να πάμε σε μια ταβερνούλα να διασκεδάσουμε”.

Με το ζόρι τον πήγαμε εγώ με τη Νάντια Μουρούζη και βρέθηκε μια τσιγγάνα, κι επειδή τότε ο Δημήτρης περπάταγε με ένα μπαστουνάκι γιατί είχε κάνει επέμβαση στο πόδι, και του είπε η τσιγγάνα “ρε Δημήτρη λεβεντόπαιδο, πώς κατάντησες έτσι;”. Αυτό ήταν! Δεν ξαναβγήκε ο Δημήτρης έξω ποτέ. Μετά από 2-3 μήνες έφυγε…».

«Θέλω να πω ότι και ο κόσμος είναι σκληρός πολλές φορές και δεν καταλαβαίνει πως και αυτοί είναι άνθρωποι. Πέρα από το ότι είναι πολύ αγαπημένοι, πως είναι ινδάλματα, είναι σημαντικοί άνθρωποι μιας ολόκληρης εποχής, αλλά και αυτοί είναι άνθρωποι, έχουν τις ανθρώπινες στιγμές τους».

Ακολουθήστε το Elena’s Diary στο Instagram για περισσότερες σπάνιες φωτογραφίες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ