Ο Στέφανος Κασσελάκης παραχώρησε συνέντευξη στο Νίκο Χατζηνικολάου, ενώ ο σύζυγός του Tyler McBeth, αποκάλυψε στοιχεία από την καθημερινότητά τους.

Όλα όσα είπε ο Tyler McBeth για την σχέση του με τον Στέφανο Κασσελάκη

«Δεν θα έλεγα ότι κανείς από τους δύο είναι σεφ, αλλά έχουμε ένα πολύ ισότιτμο νοικοκυριό όταν πρόκειται να κάνουμε απλώς καθημερινές δουλειές του σπιτιού. Αλλά θα έλεγα από την αρχή ένα πράγμα που ήταν πραγματικά εκπληκτικό είναι ότι η σχέση μας ήταν πάντα πολύ ισότιμη και ήμασταν πάντα στο ίδιο γήπεδο. Αλλά στην ερώτηση μαγειρικής μαγειρεύει ένα πράγμα εξαιρετικό και αυτό είναι τα παϊδάκια. Ετσι μπορεί να μην μπορεί να μαγειρέψει ένα σωρό πράγματα αλλά έχει ένα συγκεκριμένο φαγητό στο οποίο είναι πολύ καλός»

Σχετικά με την οικογένεια του Στέφανου Κασσελάκη, ο Tyler McBeth είπε ότι «δεν θα μπορούσα να πω καλύτερα πράγματα για εκείνους. Είμαι πολύ κοντά στην οικογένειά του και εκείνος είναι πολύ κοντά στην οικογένειά μου. Μιλάω με τη μαμά του πολύ συχνά, σχεδόν κάθε μέρα, αν όχι πολλές φορές την ημέρα κάτι που είναι διασκεδαστικό, γιατί κοιτάξτε, μεγάλωσα στον νότο των ΗΠΑ, είμαστε πολύ της οικογένειας και μεγάλωσα γύρω από ξαδέλφια, θείες, θείους, παππούδες και γιαγιάδες. […] Ηταν πραγματικά διασκεδαστικό να φέρουμε αυτές τις δύο οικογένειες κοντά και να έχουμε μια διασκεδαστική σχέση»

Όλα όσα είπε ο Tyler McBeth για την σχέση του με τον Στέφανο Κασσελάκη

Ο σύζυγος του Στέφανου Κασσελάκη παραδέχτηκε:

«Κάνω μαθήματα ελληνικών. Βασικά σήμερα είχα μάθημα, είμαι στη δεύτερη εβδομάδα μαθημάτων και πηγαίνω πέντε φορές την εβδομάδα. Ετσι πραγματικά κάνω εντατικά μαθήματα. Ελάτε λοιπόν να με βρείτε σε έξι μήνες και ελπίζω να κάνουμε μια συζήτηση στα ελληνικά. Λατρεύω την Ελλάδα ειλικρινά δεν έχω νοσταλγήσει την πατρίδα μου. Με ρωτούν αν έχω νοσταλγήσει την οικογένεια μου και η απάντηση είναι όχι και νομίζω αυτό έχει να κάνει με το πόσο δεμένες είμαι με την οικογένεια του Στέφανου. Αλλά επίσης ξέρετε οι άνθρωποι είναι πολύ ζεστοί και σε καλοδέχονται εδώ»

Ο Tyler McBeth μίλησε και πολιτικά και είπε ότι «δεν υπάρχει ανταγωνισμός με τον Μητσοτάκη. Έχει να κάνει με το ποιος μπορεί να κυβερνήσει τη χώρα με ηθικό τρόπο. Πιστεύω ότι ο Στέφανος θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός της χώρας και θ’ αφοσιωθούμε ολοκληρωτικά σε αυτό».

Φωτογραφίες: NDP

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ