Τον γοητεύει το ότι ο Μηνάς προστατεύει τους ανθρώπους που αγαπά με οποιοδήποτε κόστος, περιγράφει τη σχέση που θα αναπτύξει με τη Μαρίνα και εξηγεί τους λόγους της σκληρότητας με την οποία αντιμετωπίζει τον Κωστή, ομολογώντας ότι υποδύεται ένα ρόλο που έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Ο Κωνσταντίνος Κάππας σκιαγραφεί τον Μηνά Φράγκο.

 

 

Ποιος είναι ο Μηνάς Φράγκος;
Πρόκειται για έναν τοπικό ασφαλίτη που, για να επιβιώσει, έχει μπλεχτεί σε παράνομα πράγματα. Είναι ακραίος χαρακτήρας. Έχει άσχημα και μοχθηρά στοιχεία –όπως όλοι οι άνθρωποι–, αλλά και έξοχα, θετικά χαρακτηριστικά επίσης. Η ιστορία του είναι τρομερά ενδιαφέρουσα. Θα δούμε με ακρίβεια πώς εξελίσσεται.

Θα συνάψει δεσμό με τη Μαρίνα Βούλγαρη;
Ναι. Ο Μηνάς θα βρεθεί ερωτικά με τη Μαρίνα. Θα υπάρξει μεγάλη έλξη ανάμεσά τους. Δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει και τι εξέλιξη θα έχει αυτή η σχέση. Είναι μια ενδιαφέρουσα ανατροπή.

Γιατί είναι τόσο ανταγωνιστικός με τον αδελφό του;
Δεν είναι ακριβώς ανταγωνιστικός. Βασικά θέλει να τον προστατεύσει από διάφορες καταστάσεις. Έχουν δύσκολο και θλιβερό παρελθόν αυτοί οι δύο χαρακτήρες. Ο Κωστής έχει περάσει από πολύ μεγάλα κύματα. Στη μικρή κοινωνία του Ναυπλίου είχε γίνει μεγάλος θόρυβος την εποχή που ήταν μαζί με την Εβίτα, τα πρώτα χρόνια της νιότης τους. Τότε, ο Μηνάς έβγαζε συνέχεια το φίδι από την τρύπα. Πλέον, του φέρεται κάπως σκληρά, γιατί θέλει να προστατεύσει τον εαυτό του και τον ίδιο τον Κωστή.

Παράλληλα όμως συγκαλύπτει τις παρανομίες του Τζώρτζη Αξιώτη.
Και πάλι, δεν τον συγκαλύπτει ακριβώς. Ήταν το δεξί του χέρι. Δούλευε στην προσωπική του ασφάλεια επί πολλά χρόνια, οπότε έχουν αναπτύξει μια ιδιαίτερη σχέση και, κατά κάποιον τρόπο, ο Μηνάς τον έχει προστατεύσει από πράγματα.

Θα σοκαριστεί ο Κωστής όταν αντιληφθεί ότι ο Μηνάς έχει σχέση με τη Βούλγαρη;
Στην τεταμένη σχέση τους θα προστεθεί άλλο ένα αγκάθι.

Τι έχετε ξεχωρίσει εσείς σε αυτόν το ρόλο;
Ενώ στην αρχή φαινόταν ένας ρόλος λίγο σκοτεινός, έχει στοιχεία που μου αρέσουν πολύ και θα φανερωθούν σιγά σιγά. Αποκαλύπτεται το χιούμορ του, το τι άνθρωπος είναι, όπως και ποιους προστατεύει και γιατί. Έχει μεγάλο ενδιαφέρον για μένα.

Πού «συναντιέστε» με τον ήρωά σας;
Κατ’ αρχάς, με κάθε χαρακτήρα που υποδύομαι έχω κοινά στοιχεία. Ακόμα και αν δεν έχω όμως, βρίσκω. Αυτό, βέβαια, απαιτεί δουλειά. Είναι μια θεατρική διαδικασία.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, ποια χαρακτηριστικά του Μηνά αναγνωρίζετε ως και δικά σας στοιχεία;
Σίγουρα το χιούμορ, όπως και το ότι προστατεύει τους ανθρώπους που αγαπά με οποιοδήποτε κόστος.

Διαβάστε περισσότερα στο 7 ΜΕΡΕΣ TV

Η μυθοπλασία επιστρέφει στο Mega

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!