Ο ηθοποιός Ιωάννης Αθανασόπουλος μας σύστησε για πρώτη φορά τον μικρότερο αδερφό του Αλέξανδρο και οι δυο τους μίλησαν για την οικογένειά τους, την προσωπική και επαγγελματική τους ζωή αλλά και τα εμπόδια που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν.

Μεταξύ άλλων, τα δυο αδέλφια εξομολογήθηκαν μια δύσκολη οικογενειακή στιγμή που βίωσαν όταν οι γονείς τους εξαπατήθηκαν από σπείρα εκβιαστών. Όπως ανέφερε ο Αλέξανδρος Αθανασόπουλος, “θυμάμαι, ήμουν 13 ετών και είχα πάει σε ένα camp με τον Πανιώνιο στην Ύδρα. Το τελευταίο βράδυ ήμουν τρομερά ανήσυχος στον ύπνο μου και έβλεπα συνεχώς εφιάλτες. Ένιωθα ότι κάτι είχε συμβεί στην οικογένειά μου. Την επόμενη μέρα, επιστρέφοντας στην Αθήνα, με περίμενε ο πατέρας μου στην Μαρίνα Φλοίσβου. Μπαίνοντας στο αυτοκίνητό του, παρατήρησα ότι εμφανισιακά ήταν ένας εντελώς διαφορετικός άνθρωπος. Είχε αλλάξει το χρώμα του και τα μάτια του ήταν πρησμένα με μαύρους κύκλους. Όταν τον ρώτησα τι συνέβη, μου είπε ότι το προηγούμενο βράδυ ο Ιωάννης είχε πάει σε ένα πάρτι. Μια σπείρα εκβιαστών είχε παγιδεύσει το τηλέφωνό του, είχε κάνει εκτροπή κλήσεων και είχε επικοινωνήσει με τους γονείς μας λέγοντάς τους ότι ο αδελφός μου ενεπλάκη σε τρακάρισμα, χτύπησε σοβαρά και, για να σωθεί, απαιτούνταν χρήματα. Έδωσαν ένα συγκεκριμένο ραντεβού, στο οποίο πήγε με το αυτοκίνητο ο μεγαλύτερος αδελφός μας. Ο Ιωάννης δεν απαντούσε στις συνεχείς απεγνωσμένες κλήσεις των δικών μας επειδή ήταν στο πάρτι και είχε το κινητό του στο αθόρυβο. Τελικά, όταν κατάφεραν να τον βρουν και κατάλαβαν ότι επρόκειτο για απάτη, ο αδελφός μας οδηγούσε ήδη με 200 χιλιόμετρα στην Εθνική Οδό προκειμένου να προλάβει να πάει στο ραντεβού. Όταν οι εκβιαστές αντιλήφθηκαν πως η οικογένεια κατάλαβε το ψέμα, ο Μιχάλης δέχτηκε μια κλήση ενώ οδηγούσε στην οποία του ανέφεραν ότι ο Ιωάννης πέθανε. Βαθιά σοκαρισμένος, χτυπούσε τα χέρια του στο τιμόνι και έκλαιγε με αναφιλητά. Ήταν τόσο ταραγμένος που θα μπορούσε να σκοτωθεί. Τον έσωσε το ότι σταμάτησε σε ένα πάρκινγκ”.

Ο Ιωάννης Αθανασόπουλος, εξήγησε γιατί η οικογένειά του δεν κινήθηκε νομικά τονίζοντας πως, “στην αστυνομία μάς είπαν ότι επρόκειτο για σπείρα που παρακολουθούσε και μπλόκαρε κινητά, ενώ υπήρχαν και άλλοι πολίτες που είχαν εξαπατηθεί. Ο πατέρας μας έχασε δέκα χρόνια από τη ζωή του και άλλα δέκα τα είχε χάσει με το ατύχημά μου”.

 

Πηγή: HELLO

 

Διαβάστε επίσης:

Συνέντευξη Ιωάννη Αθανασόπουλου: “Έφτασα ένα βήμα πριν από τον θάνατο. Ήμουν σε κώμα τρεις εβδομάδες και σώθηκα από θαύμα”

Ο «Γιάννος» από τις «Άγριες Μέλισσες» δοκιμάζει το ταλέντο του στη ζαχαροπλαστική

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ