Σε λίγο διάστημα ο Άκης Πετρετζίκης και η Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ θα γίνουν και πάλι γονείς και ο Αχιλλέας θα αποκτήσει αδερφάκι. Το ζευγάρι ανυπομονεί και ο δημοφιλής σεφ μοιράστηκε όμορφες οικογενειακές τους εικόνες.

H οικογένεια Πετρετζίκη πόζαρε στην πισίνα και o σεφ ανέφερε: «Σε λίγες μέρες ο Αχιλλεάκος μας θα έχει παρεούλα… για να δούμε λιονταρίνα η παρθένος θα είναι η μικρούλα;».

Άκης Πετρετζίκης

«Ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές για το νέο μέλος της οικογένειας. Έχουμε ψιλοτρελαθεί. Το είπα εγώ πρώτος για να μην το πει άλλο. Γιατί κάθε φορά γίνεται έτσι και δεν είναι ωραίο. Οπότε καλύτερα να το πούμε εμείς, παρά άλλοι», είπε πριν λίγο διάστημα ο Άκης Πετρετζίκης.

Ο Άκης Πετρετζίκης και η Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου την Δευτέρα (27/9) και βάφτισαν τον γιο τους, στον οποίο έδωσαν το όνομα Αχιλλέας. «Δεν πίστευα ποτέ πως θα νιώσω τόση ευτυχία! Το πώς περάσαμε δεν περιγράφεται εύκολα με λόγια αλλά νομίζω πως μπορείτε να το καταλάβετε από τις φωτογραφίες! Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τις ευχές!», είχε δηλώσει μετά το μυστήριο ο Άκης Πετρετζίκης.

Άκης Πετρετζίκης: Το υπέροχο βίντεο με τον γιο του να τρέχει στην αγκαλιά του

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΚΗΣ ΠΕΤΡΕΤΖΙΚΗΣ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ