Περισσότερες από 130 γυναικείες οργανώσεις παρακαλούν να σταματήσει ο εκφοβισμός που δέχεται η Άμπερ Χερντ από τη δίκη της με τον Τζόνι Ντεπ έως και σήμερα.

Με μία ανοιχτή επιστολή, οι οργανώσεις που στηρίζουν τα δικαιώματα των γυναικών, ζητούν να σταματήσει η διαρκής επίθεση που δέχεται η ηθοποιός, μετά τη νίκη του πρώην συζύγου της στη δικαστική τους διαμάχη.

Άμπερ Χερντ: Οι οργανώσεις που τη στηρίζουν και η επιστολή

Στην εν λόγω επιστολή, ζητούν να μπει ένα τέλος στην παρενόχληση και τον εκφοβισμό της ηθοποιού, μέσω του διαδικτύου, ώστε να μπορέσει να μεγαλώσει χωρίς περισπασμούς τη 18 μηνών κόρη της.

Άμπερ Χερντ

«Η δίκη μεταξύ της Άμπερ Χερντ και του Τζόνι Ντεπ απασχόλησε έντονα πολλούς ειδικούς που ασχολούνται με τη σεξουαλική κακοποίηση. Ο εκφοβισμός που έχει υποστεί η Χερντ και οι υποστηρικτές της είναι πρωτοφανής. Δέχονται πολλά καυστικά σχόλια», αναφέρεται στο γράμμα, ενώ συνεχίζει: «Μεγάλο κομμάτι του εκφοβισμού που δέχεται η Χερντ είναι αποτέλεσμα παραπληροφόρησης, μισογυνισμού και προέρχεται από ένα περιβάλλον στα social media που θέλει να κοροϊδέψει μια γυναίκα που είναι θύμα ενδοοικογενειακής βίας».

Να υπενθυμίσουμε ότι η Άμπερ Χερντ πριν από λίγο καιρό είχε αναφερθεί στα κακόβουλα σχόλια, μηνύματα και στον εκφοβισμό που δέχεται σε καθημερινή βάση: «Δεν με νοιάζει τι πιστεύει κανείς για εμένα, την ιδιωτική μου ζωή και όσα συνέβησαν στον γάμο μου. Δεν υποθέτω πως ένας μέσος άνθρωπος πρέπει να γνωρίζει αυτά τα πράγματα, οπότε δεν τα παίρνω προσωπικά. Αλλά ακόμα και κάποιος που είναι σίγουρος ότι αξίζω όλο αυτό το μίσος και νομίζει ότι λέω ψέματα, δεν θα μπορούσε να με κοιτάξει στα μάτια και να μου πει ότι υπήρξε μια δίκαιη εκπροσώπηση στα social media. Δεν μπορείτε να μου πείτε ότι πιστεύετε πως αυτό ήταν δίκαιο».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ