Η Αdele μίλησε για τη σημαντική απώλεια των κιλών που πέτυχε σε μία σπάνια ραδιοφωνική συνέντευξή της και αποκάλυψε το λόγο που αποφάσισε να αλλάξει συνήθειες στη ζωή της. Η βραβευμένη ερμηνεύτρια που έχασε περισσότερα από 45 κιλά, ξεκίνησε να γυμνάζεται, να ακολουθεί μία ισορροπημένη διατροφή ενώ απέφυγε να μοιραστεί με τους θαυμαστές της, λεπτομέρειες από την προσπάθειά της να αλλάξει την εικόνα της. «Καταλαβαίνω γιατί ο Τύπος ενθουσιάστηκε με αυτή την αλλαγή. Δεν μοιράστηκα το ταξίδι μου όπως κάποιος άλλος θα έκανε. Κάποιοι άλλοι θα είχαν κάνει DVD τώρα αλλά. Εγώ έκανα την προσπάθειά μου ήσυχα, για τον εαυτό μου», δήλωσε η 34χρονη ερμηνεύτρια.

H Adele στη μεγάλη συναυλία της στο Λονδίνο

Adele: «Υπήρξαν άνθρωποι που αισθάνθηκαν πολύ προδομένοι από εμένα»

Στην ίδια συνέντευξη αναφέρθηκε στους θαυμαστές της που αισθάνθηκαν ότι «προδόθηκαν» από την ίδια, με την απώλεια των κιλών της. «Αλλά ένιωσα απαίσια για κάποιους ανθρώπους που στεναχωρήθηκαν. Καποιοι από αυτούς ήταν νέοι, κάπου στα 15. Υπήρξαν άνθρωποι που αισθάνθηκαν πολύ προδομένοι από εμένα. Είπαν: ”Α, υποκύπτει στην πίεση”, κάτι που με ενόχλησε πραγματικά. Γιατί δεν μου κρατάει κανείς το χέρι το βράδυ, στις 4 τα ξημερώματα όταν κλαίω και η καρδιά μου κοντεύει να σπάσει από το άγχος μου και χρειάζομαι εκτόνωση και πράγματα όπως είναι η άσκηση»

Και πρόσθεσε η Adele: «100% η άσκηση μου έδωσε συγκέντρωση και τρόπο να εκτονώσω την ενέργειά μου -καλή ή κακή- και με έκανε να νιώθω ότι γινόμουν πιο δυνατή ψυχικά με το να γίνομαι πιο δυνατή σωματικά».

Όσο για το πώς κατάφερε να αλλάξει τη στάση ζωής της γενικότερα, είπε: «Δεν πιέζω πια τον εαυτό μου σε καταστάσεις που με εξαντλούν. Απομακρύνομαι από αυτές. Επιλέγω ανθρώπους πολύ προσεχτικά στη ζωή μου πλέον».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ