Καλεσμένος στην εκπομπή «Το Πρωινό» ο Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε για τον Στέφανο Κασσελάκη και τον σύζυγό του Tyler Mcbeth, για το αν δυο άντρες μπορούν να μεγαλώσουν ένα παιδί, για την Ευγενία Μανωλίδου αλλά και για τα δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία υπήρχε κρίση στο γάμο τους

«Εμένα ο κύριος Tyler μου είναι πιο συμπαθής από τον Στέφανο Κασσελάκη. Είναι πολύ ευγενική φυσιογνωμία. Ο Στέφανος Κασσελάκης βγάζει κάτι aggressive, είναι λίγο επιθετικός. Ο Tyler μου είναι πολύ συμπαθής.
Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι πολύ όμορφος, λαμπερός και έχει επικοινωνιακό χάρισμα, αλλά αυτά όλα δεν σε κάνουν πολιτικό. Κάθε φορά που μιλάει αντιλαμβάνομαι ότι δεν έχει ιδέα πώς είναι η Ελλάδα.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε ότι δύο άντρες μπορούν να μεγαλώσουν ένα παιδί: « Μπορούν, υπάρχουν πολλές τέτοιες οικογένειες στον κόσμο, μην είμαστε σε αυτό υπερβολικοί. Και αυτό που ακούω “Πώς θα του φέρονται;“, έχουμε δει πολλά περιστατικά κακοποίησης παιδιών σε οικογένειες straight. Είναι λάθος κριτήριο αυτό»

Ο Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε και για την σύζυγό του, Ευγενία Μανωλίδου, και μεταξύ άλλων είπε:

«Ποτέ δεν της άρεσε η τηλεόραση. Είχε χρέη και ήθελε να τα πληρώσει και τα πλήρωσε από την τηλεόραση. Όταν ξόφλησε τα χρέη της, σταμάτησε την τηλεόραση. Της γίνονται προτάσεις ακόμα και λέει όχι, δεν θέλει».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε για τα δημοσιεύματα σχετικά με τη σχέση τους:

«Μου στέλνει το γραφείο τύπου το δημοσίευμα από ένα ανθυποσάιτ και δεν του έδωσα καμία σημασία, είπα έλα τώρα που θα ασχολούμαστε με αυτή τη χαζομάρα τώρα, πήρα και την Ευγενία και γελάγαμε. Μέσα σε 24 ώρες όλο το διαδίκτυο ασχολούταν με αυτό.

Τα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ τότε πήραν αυτή την ψευδή είδηση, την έκαναν πρώτο θέμα, την αναπαρήγαγαν χιλιάδες φορές, μου φόρτωσαν μια κυρία που δεν την ξέρω καθόλου, δεν την έχω δει ποτέ στη ζωή μου και κάποια στιγμή βγήκε η Ευγενία και το καθάρισε». 

Δείτε όλα όσα είπε στο video που ακολουθεί:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ