Αέρας Χόλιγουντ πνέει στις Σπέτσες. Στις 28 Σεπτεμβρίου, ξεκινούν τα πρώτα γυρίσματα της ταινίας “The Lost Daughter” και το cast έχει ήδη μεταβεί στο νησί για τις τελικές πρόβες.

Πρωταγωνιστές θα είναι οι Dakota Johnson, η βραβευμένη με Όσκαρ Olivia Colman, Peter Skarsgaard, Jessie Buckley και Paul Meskal ενώ το βασικό location θα είναι το ιστορικό Ποσειδώνιο στην Ντάπια καθώς η ταινία εκτυλίσσεται σε παραθαλάσσιο μέρος.

Την σκηνοθεσία της ταινίας ανέλαβε η Maggie Gyllenhaal, ένας ρόλος διαφορετικός από αυτούς που την είχαμε συνηθίσει. Σύμφωνα με πληροφορίες πήρε την απόφαση με το που διάβασε το ομώνυμο βιβλίο της Elena Ferrante και της ζήτησε να το μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη.

Maggie Gyllenhaal to play Elvis Presley's mom in new film | Free Malaysia Today

Το The Lost Daughter πραγματεύεται την μητρότητα και πώς τη βιώνουν μερικές γυναίκες. Μια μεσήλικη διαζευγμένη γυναίκα, την Leda, η οποία αποφασίζει να περάσει ένα καλοκαίρι μόνη της στην Ιταλία, καθώς τα παιδιά της αποφασίζουν να πάνε να μείνουν με τον πατέρα τους στον Καναδά. Εκεί γνωρίζει μία νεαρή και εξωστρεφή οικογένεια και επηρεάζεται από τη σχέση που έχει η μητέρα Nina με τη δική της κόρη γεγονός που ξυπνάει στην Leda αναμνήσεις των δύσκολων και αντισυμβατικών επιλογών που έκανε ως μητέρα.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ