Ο Βen Affleck παραδέχεται ότι ήταν «δυστυχισμένος» και συνεχώς «μεθυσμένος» όσο γύριζε την ταινία «Justice League» το 2016. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Hollywood Reporter, που δημοσιεύθηκε χθες Πέμπτη 16 Μαρτίου είπε ότι η συγκεκριμένη δουλειά του άφησε μία μικρή γεύση και ότι τον έκανε να παραιτηθεί από τα δικά του σχέδια. «Με έκανε να φύγω. Είμαι εκτός. Δεν θέλω να κάνω ξανά κάτι τέτοιο. Δεν ταιριάζω. Ήταν η χειρότερη εμπειρία μου στην κινηματογραφική βιομηχανία που είναι γεμάτη από τέτοιες σκ&%ς εμπειρίες. Μου ράγισε την καρδιά», είπε ο Αμερικανός ηθοποιός και σκηνοθέτης.

Η συγκεκριμένη παραγωγή στιγματίστηκε εξαρχής με μία δραματική εξέλιξη καθώς ο σκηνοθέτης της ταινίας, Zack Snyder, αποχώρησε από το project μετά το θάνατο της κόρης του. Χρειάστηκε να ξαναγραφτούν σκηνές της ταινίας και να ξαναγυριστούν με τον Joss Whedom. «’Αρχισα να πίνω πάρα πολύ. Ήμουν σε ένα ξενοδοχείο στο Λονδίνο και είπα ή το ποτό ή θα πρέπει να πέσω από το παράθυρο. Και σκέφτηκα ότι αυτή δεν είναι η ζωή που ήθελα να ζω. Τα παιδιά μου δεν είναι εδώ. Είμαι δυστυχισμένος».

Ο ηθοποιός που έχει αποκτήσει τρία παιδιά με την πρώην σύζυγό του, Τζένιφερ Γκάρνερ, την Βάιολετ, 17 ετών, τον Σάμιουελ, 11 ετών και τη Σεραφίνα, 14 ετών παραδέχτηκε πώς όταν γύριζε την ταινία Batman δεν ήταν «ικανοποιημένος» και ότι πέρασε ένα μεγάλο διάστημα εξουθένωσης και άγχους.

Στην ίδια συνέντευξη ξεκάθαρισε ότι η ευθύνη για το γεγονός ότι κύλησε στο αλκοόλ ήταν δική του και όχι της πρώην συζύγου του, Τζένιφερ Γκάρνερ την οποία είχε κατηγορήσει έμμεσα για τα προβλήματα εθισμού του σε παλαιότερη συνέντευξή του. «Για να είμαι ξεκάθαρος, η ευθύνη είναι αποκλειστικά δική μου», είπε ο Affleck. Πλέον τόνισε ότι έχει γίνει «πολύ προσεκτικός» μετά τη δήλωσή του στον Χάουαρντ Στερν το 2021 ότι «θα έπινε ακόμα αν είχε παραμείνει παντρεμένος με την Γκάρνερ». «Η άποψη που προσπαθούσα να εκφράσω ήταν θλιβερή», διευκρίνισε.

Αναφερόμενος στο διαζύγιο τους, τόνισε: ««Οποιοσδήποτε έχει περάσει διαζύγιο κάνει αυτόν τον υπολογισμό: “Πόσο θα προσπαθήσουμε;”. Αγαπούσαμε ο ένας τον άλλον. Νοιαζόμαστε ο ένας για τον άλλον. Σεβόμαστε ο ένας τον άλλον».

Και πρόσθεσε: «Προσπαθούσα να πω: “Κοίτα, έπινα πάρα πολύ, και όσο λιγότερο ευτυχισμένος γίνεσαι, είτε πρόκειται για τη δουλειά σου, είτε για το γάμο σου, είναι απλά ότι όσο η ζωή σου γίνεται πιο δύσκολη, αν κάνεις πράγματα για να γεμίσεις ένα κενό που δεν είναι υγιές, θα αρχίσεις να κάνεις περισσότερα από αυτά τα πράγματα”. Νομίζω ότι ήμουν αρκετά σαφής πάνω σε αυτό».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ BEN AFFLECK, , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ