Εσείς γνωρίζετε ποιος είναι ο πιο δημοφιλής ήχος, που χρησιμοποιείται στα περισσότερα βιντεάκια του ελληνικού TiKTok; Με πάνω από 30Κ videos να το έχουν χρησιμοποιήσει μέχρι τώρα, το pop τραγούδι «ΜΙΑ ΚΑΡΔΙΑ» από τη Nafsica φαίνεται πως έχει κλέψει τις καρδιές των Ελλήνων TikTokers!

Αν τo TikTok διαμορφώνει αυτή τη στιγμή σημαντικά τις τάσεις στην παγκόσμια pop μουσική σκηνή, τότε η Nafsica είναι η αδιαμφισβήτητη κυρίαρχος του παιχνιδιού στην Ελλάδα!

Με πάνω από 30 χιλιάδες βίντεο (επίσημα στοιχεία) να έχουν μέχρι τώρα χρησιμοποιήσει το pop single «ΜΙΑ ΚΑΡΔΙΑ», «τρεντάροντας» εξαιρετικά στη δημοφιλή εφαρμογή, η Nafsica κατατάσσεται ως Νο1 καλλιτέχνης με επιρροή στον pop ήχο που αγαπούν να χρησιμοποιούν οι Έλληνες TikTokers.

tiktok

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Nafsica «τρεντάρει»…. Απλά η τότε μικρή και χαριτωμένη Ναυσικά του τεράστιου pop hit «Κάνω Όνειρα», που αγάπησε και τραγούδησε όλη η Ελλάδα πριν κάποια χρόνια, είναι τώρα πια η δυναμική και εκρηκτική Nafsica του νέου εκπληκτικού single και video clip «Μια Καρδιά» σε στίχους Ελεάνας Βραχάλη και μουσική της Nafsica σε συνεργασία με τον Corey Chorus.

Μοναδική φωνή, καλή, σύγχρονη και sexy pop μουσική που σπανίζει, στίχοι που μιλούν μια εντελώς σημερινή γλώσσα χωρίς να γίνονται ούτε στιγμή «φτηνοί», καθηλωτική εικόνα και παρουσία: η Nafsica του 2022 είναι μια πολυτάλαντη δημιουργός, που αποδεικνύει πως είναι και αξίζει πολλά παραπάνω από ένα one-hit-wonder.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ