Η Αγγελική Ηλιάδη φαίνεται πως είναι ξανά ερωτευμένη καθώς φαίνεται πως έχει γεννηθεί ένα νέο ειδύλλιο ανάμεσα σε εκείνη και τον συμπαίκτη της στη Φάρμα Γρηγόρη Αναστασιάδη.

Το νέο trailer που κυκλοφορεί μέσα από τη συχνότητα του ANT1, απεικονίζει τους δυο παίκτες να έρχονται κοντά και να ανταλλάσσουν καυτά φιλιά κάτω από το πάπλωμα.

Υπενθυμίζουμε ότι ήδη από το προηγούμενο επεισόδιο τόσο η γνωστή τραγουδίστρια όσο και ο Γρηγόρης Αναστασιάδης είχαν παραδεχτεί ότι υπάρχει χημεία μεταξύ τους και ότι έχουν έρθει κοντά. Μάλιστα η Αγγελική Ηλιάδη εκδήλωσε ότι κοιτάζει τον συμπαίκτη της σαν “ξερολούκουμο” και εκείνος με τη σειρά του δήλωσε ότι θα έβγαινε μαζί της.

Μάλιστα στο trailer του επόμενου επεισοδίου παραδέχονται και οι δυο ότι έχει αναπτυχθεί κάτι ιδιαίτερο ανάμεσά τους και δεν φοβούνται να το κρύψουν.

Ο Γρηγόρης Αναστασιάδης με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη, που έχει ξετρελάνει το γυναικείο κοινό, είναι 34 ετών, εκπαιδευτής μυϊκής ενδυνάμωσης και έχει ασχοληθεί και με το fitness modeling και τη μόδα.

Δείτε το βίντεο ακολούθως:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΗΛΙΑΔΗ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ