Είναι γνωστό το χιούμορ που διαθέτει η Σμαράγδα Καρύδη. Άλλωστε είναι η διάψευση του παλιομοδίτικου ρητού πως «οι ωραίες γυναίκες δεν είναι αστείες». Η Σμαράγδα είναι και ωραία και αστεία. Κι όχι μόνο ως ηθοποιός, αλλά και ως άνθρωπος.

Ενώ είναι μια γυναίκα που προσέχει την εμφάνισή της, προσέχει τη διατροφή της, γυμνάζεται και έχει εκπληκτική αίσθηση της μόδας, έχει μια μόνιμη παιδικότητα, μια τάση αυτοτρολαρίσματος. Κάτι που πιστοποιείται και στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου δημοσιεύει φωτογραφίες διαφορετικού ύφους από τις περισσότερες συναδέλφους της, πιο «κανονικές», πιο «πραγματικές» και εντελώς αστείες.

Στην τελευταία της ανάρτηση δυσκολευτήκαμε να την αναγνωρίσουμε καθώς η Σμαράγδα βρίσκεται ξαπλωμένη σε μια αμμουδιά καλυμμένη από την κορφή μέχρι τα νύχια με άμμο (;), άργιλο (;). Είναι κάποιο από τα αστεία της; Είναι κούρα ομορφιάς; Ποιος να ξέρει; Σμαράγδα είναι αυτή. Στη λεζάντα πάντως γράφει το πετυχημένο «χαμέ – Λέων», συνδυάζονται τις λέξεις -χάμω- και Λέον -το ζώδιο της.

Δείτε την ανάρτηση:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ