Ο γνωστός φωτογράφος και κριτής του GNTM Δημήτρης Σκουλός μαύρισε και θέλησε να το μοιραστεί μέσα από το account του στο instagram.

Έτσι, λοιπόν, κοινοποίησε mini video με πρωταγωνιστή τον εαυτό του και το μαύρισμά του, ενώ παράλληλα έγραψε: «Σαν να μαύρισα πάλι». Μάλιστα, να σας θυμίσουμε ότι εκείνος και η σύζυγός του Τζέλα αναμένουν τον ερχομό της δεύτερης κόρης τους και πρόσφατα τους είδαμε σε φωτογραφικά στιγμιότυπα στην Γλυφάδα.

Δημήτρης Σκουλός
Ο επιτυχημένος φωτογράφος να αναφέρουμε ότι παραμένει στη θέση του ως κριτής του GNTM, ενώ αυτό το διάστημα πραγματοποιούνται interviews για την γυναίκα που θα αντικαταστήσει τη Βίκυ Καγιά, καθώς εκείνη θα βρίσκεται στο τιμόνι της παρουσίασης του Dancing with the stars.

Στη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο Happy Day και στην Σταματίνα Τσιμτσιλή, είχε αναφέρει μεταξύ άλλων για την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά: «Δεν το ήξερα ότι θα φύγει η Βίκυ από το GNTM. Το έμαθα από το κανάλι, όταν μου το ανακοίνωσαν, φαντάζομαι ότι θα τους το είχε πει η Βίκυ μία ημέρα πριν. Μου έκανε τεράστια εντύπωση που θα φύγει, γιατί η Βίκυ είναι το GNTM, είναι σχεδόν αναντικατάστατη αλλά επειδή ξέρω την ομάδα πίσω από τις κάμερες, πιστεύω ότι θα βρουν την καλύτερη λύση και ίσως να έχουμε ανακοίνωση σύντομα».

Ο Δημήτρης Σκουλός στο ακόλουθο video

Διαβάστε επίσης

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ