Αιμιλία ΚεφαλάMaestro: «Η Κλέλια Ανδριολάτου με πρότεινε, μου άλλαξε τη ζωή»

Όσο η δεύτερη σεζόν της πετυχημένης σειράς συνεχίζεται όλο και περισσότερα μάς αποκαλύπτονται για τα πρόσωπα και τα παρασκήνια της σειράς.

Αιμιλία Κεφαλά - Maestro: «Η Κλέλια Ανδριολάτου με πρότεινε, μου άλλαξε τη ζωή»

Στο «Στούντιο 4» βρέθηκε χθες η Αιμιλία Κεφαλά η οποία υποδύεται τη «Ζωή» στη δεύτερη σεζόν του «Maestro».

Αρχικά, αποκάλυψε πως κατέληξε να συμμετέχει στη σειρά: «Εγώ με την Κλέλια ήμασταν στο ίδιο έτος στη δραματική σχολή κι ήμασταν πολύ καλές φίλες κι έχουμε μια σύνδεση. Κάποια στιγμή, ήρθε το σενάριο στα χέρια της, διάβασε τον ρόλο της Ζωής και με πρότεινε στον Χριστόφορο».

Στη συνέχεια, η Αιμιλία Κεφαλά, πρόσθεσε: «Πέρασα από ακροάσεις, με κάμερα, χωρίς κάμερα, με Κλέλια, χωρίς Κλέλια. Όταν διάβασα πρώτη φορά τον ρόλο, λέω “ξέρω πως θα στενοχωρηθείς αν δεν πάρεις τον ρόλο, αλλά πρέπει να τον πάρεις”. Και συνέβη. Περίμενα έναν μήνα, χτυπάει το τηλέφωνο που ήμουν στο Ωδείο και μου το λένε. Σωριάστηκα στα μάρμαρα».

«Ήξερα ότι είμαι για ένα επεισόδιο, αλλά τέτοιο θάνατο απότομο δεν τον περίμενα. Όταν είδα το πλάνο με το κηδειόχαρτο, λέω “ουάου, πέθανα”. Είναι η πρώτη μου δουλειά στην τηλεόραση, δεν είναι εύκολα. Είναι ιδιαίτερα δύσκολα, θέλει γερό στομάχι και τύχη», παραδέχτηκε η ηθοποιός.

Η Αιμιλία Κεφαλά μοιράστηκε τέλος για την εμπειρία της από τη σειρά: «Έχω περάσει κάστινγκ και σε άλλες σειρές, που ήθελαν κάτι άλλο. Το Maestro μου άλλαξε τη ζωή. Τα γυρίσματα ήταν μια εμπειρία που δεν χωράει σε λέξεις. Δεν έχω ξαναζήσει κάτι παρόμοιο. Έπαιζα με την Κλέλια, που είχαμε τρομερή χημεία, γιατί είναι φίλη μου.

Το τέλειο που συνέβαινε ήταν που ξεκινούσαμε τη σκηνή από ένα σημείο Α και κατέληγε στο σημείο Ω που δεν είχαμε κάνει κάτι. Ήταν σαν θέατρο μέσα στην τηλεόραση. Μας άφηνε να ρέει το πράγμα για να υπάρχει εξέλιξη του χαρακτήρα. Όταν άφηνες τα πράγματα να υπάρξουν, ήταν αληθινό αυτό που συνέβαινε».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ MAESTRO 2Η ΣΕΖΟΝ, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ