Ο Αιμίλιος Χειλάκης και η Αθηνά Μαξίμου πραγματοποίησαν έξοδο στο κέντρο της Αθήνας και ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε.

Ο δημοφιλής ηθοποιός, και η επίσης ηθοποιός σύζυγός του,έκαναν τη βόλτα τους με τη μηχανή, ενώ όταν αντιλήφθηκαν τον φωτογράφο του χαμογέλασαν με ευγένεια. Το ζευγάρι διατηρεί χαμηλούς τόνους όσον αφορά στην έκθεση της προσωπικής του ζωής και σπάνια μιλούν για την οικογένειά τους.

Αιμίλιος Χειλάκης

«Με την Αθηνά αποφασίσαμε να γίνουμε εμείς τα παιδιά που δεν κάναμε. Δεν την παντρεύτηκα για να κάνω παιδιά, αλλά γιατί ήμουν ερωτευμένος μαζί της. Είχαμε φτάσει να μιλάμε μέχρι και για παράνομη υιοθεσία, λες και αγοράζαμε αμάξι», είχε αναφέρει ο Αιμίλιος Χειλάκης στην εκπομπή Dot, ενώ σε συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου ο ηθοποιός είχε δηλώσει: «Δεν πιστεύω στο για πάντα. Εγώ θαυμάζω την Αθηνά. Απορώ μερικές φορές πώς συνεχίζει να είναι μαζί μου».

«Το “για πάντα” ίσως είναι μια ανθρώπινη αλαζονεία. Έχουμε την ανάγκη να δαμάσουμε τον χρόνο, να κατακτήσουμε τον άλλο… Είναι μια δήλωση παντοδυναμίας. Έτσι νομίζω», είχε επισημάνει η Αθηνά Μαξίμου στην ίδια συνέντευξη. Οι δυο τους συμπορεύονται στη ζωή αλλά και στη δουλειά, αφού έχουν συνεργαστεί επί σκηνής με την παράσταση “Προδοσία”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΧΕΙΛΑΚΗΣ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ