Η Ιωάννα Μαλέσκου και ο Κωνσταντίνος Δανιάς πρόκειται να γίνουν για πρώτη φορά γονείς, κάτι που γνωστοποίησε η παρουσιάστρια.

Η Ιωάννα έκανε ανάρτηση το βράδυ της Κυριακής 8/1/2023 ανακοινώνοντας το ευχάριστο γεγονός και ξαφνιάζοντας θετικά το κοινό της.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις αμέτρητες ευχές σας, για τη γιορτή μου και ένα “μικρό μυστικό” που ήρθε η στιγμή να μοιραστώ μαζί σας. Η καρδιά μου χτυπά δυνατά! Πιο δυνατά από ποτέ, μιας και χτυπά “διπλά”. Είναι το λεγόμενο “δύο σε ένα”. Λένε ότι η ευτυχία βρίσκεται μέσα μας. Στη δική μου περίπτωση κυριολεκτικά ισχύει αυτό. Έτσι, ο νέος χρόνος με φέρνει πιο κοντά στο ωραιότερο “δώρο” της ζωής. Την ίδια τη ζωή! Σε ένα πλασματάκι που μεγαλώνει μέσα μου και ανυπομονώ να έρθει στην αγκαλιά μας. Η οικογένειά μας μεγαλώνει. Το ίδιο και η αγάπη μας! Εύχομαι αυτή η χρονιά να χαρίσει και σε εσάς υγεία, φως και όλα όσα ονειρεύεστε!», είχε αναφέρει η Ιωάννα Μαλέσκου.

Η Ιωάννα Μαλέσκου απολαμβάνει τη θαλπωρή του σπιτιού της, και συγχρόνως γυμνάζεται. Ωστόσο, στη ζωή της ξεχωριστή θέση έχουν τα σκυλάκια της, τα οποία υπεραγαπά, και μάλιστα γνωστοποίησε πώς τούς «ανακοίνωσε» ότι θα μεγαλώσει η οικογένεια.

«Όταν ανακοίνωσα ότι θα έρθει νέο μέλος, οι αντιδράσεις ήταν ποικίλες. Η Μπαλού δεν ήθελε να το πιστέψει. Μετά και τον ερχομό του Κόκου και της Σανελίτας, προτιμούσε το σενάριο “έφαγα πολύ τις γιορτές”. Ο γλυκός μου Κόκο χάρηκε που θα έχει νέα παρέα να παίζει. Η Σανελίτα έκανε ότι κοιμόταν κι απλά δεν έβλεπε “καλό όνειρο”. Αυτά που λέτε από το σπίτι μας», έγραψε στην ανάρτησή της.

Ιωάννα Μαλέσκου: Σπάνια βραδινή έξοδος με τον σύντροφό της Κωνσταντίνο Δανιά

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΛΕΣΚΟΥ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ