Μπορεί ο Alex Rodriguez να χώρισε από την Jennifer Lopez, παρόλα αυτά συνεχίζει να εστιάζει μόνο στα “θετικά στοιχεία” της ζωής – και της εμπειρίας που αποκόμισε από τη σχέση που διατηρούσε με την Λατίνα σταρ.

Σε πρόσφατη  συνέντευξη που έδωσε στο Entertainment Tonight, o Alex Rodriguez άνοιξε την καρδιά του και μίλησε για το χρόνο που πέρασε και τι σήμαινε για εκείνον.

“Πέρασα 5 υπέροχα χρόνια, όπου και εγώ και οι κόρες μου μάθαμε πολλά”, είπε ο Alex. Είναι “ευγνώμων” όπως λέει ο ίδιος, για τα χρόνια που έζησε με την Jennifer Lopez, ενώ από εδώ και πέρα αναρωτιέται: “πως μπορώ να κάνω τα επόμενα 5 χρόνια ακόμα καλύτερα μέσα από τις εμπειρίες που κέρδισα ως τώρα;”.

Ο Alex Rodriguez είναι καλά και κοιτάει μπροστά για ένα καλύτερο αύριο, βάζοντας σε προτεραιότητα τις κόρες του Natasha, 16 ετών και Ella, 13.

Ο Alex και η Jennifer ανακοίνωσαν τη διακοπή της σχέσης τους τον περασμένο Μάρτιο. “Συνειδητοποιήσαμε πως είμαστε καλύτεροι φίλοι από ότι σύντροφοι”. “Θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε και να υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον σε επιχειρήσεις και σχετικά projects. Ευχόμαστε τα καλύτερα, ο ένας στον άλλον και τις καλύτερες ευχές για τα παιδιά μας. Με σεβασμό προς τα παιδιά μας δεν θα σχολιάσουμε περαιτέρω, παρά ευχαριστούμε όλους όσους ήταν δίπλα μας και μας υποστήριξαν.”

Getty Images/Ideal Image

Κανένας από τους δύο δεν έχει αποκαλύψει τον πραγματικό λόγο του χωρισμού τους, ενώ η Jennifer είναι απασχολημένη με την καινούργια της σχέση με τον Ben Affleck.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ