Όταν ο Alex Rodriguez έκανε δώρο το supercar στην Jennifer Lopez πριν δύο χρόνια, είχε αποκαλύψει ότι η Λατίνα σταρ, έχει να οδηγήσει 25 χρόνια.

Μπορεί ο διάσημος αθλητής να κοιτάει στο μέλλον, όμως κρατάει μερικά πράγματα από το παρελθόν του, καθώς την Πέμπτη, μοιράστηκε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στην οποία ποζάρει με μία Porsche Carrera GTS, που είχε κάνει δώρο στην JLo για τα 50α της γενέθλια.

Το αυτοκίνητο κοστίζει 140.000 ευρώ, ενώ έχει και τα αρχικά γράμματα της διάσημης τραγουδίστριας.

“Πατάω τα πόδια μου γερά στη γη”, έγραψε ο Alex Rodriguez, στη φωτογραφία που δημοσίευσε με το αυτοκίνητο της πρώην αρραβωνιαστικιάς του.

Πριν δύο χρόνια, που αγοράστηκε το αυτοκίνητο για την τότε εκλεκτή της καρδιάς του, ο Alex Rodriguez, είχε πει στο βίντεο που δημοσίευσε: “Τι μπορείς να κάνεις δώρο σε κάποιον που έχει ήδη τα πάντα; Πρέπει να σκεφτείς δημιουργικά”.

Όταν είδε το αυτοκίνητο, η Lopez απάντησε: “Το λατρεύω. Δεν είχα ποτέ αμάξι. Το λατρεύω. Κλαίω. Η καρδιά μου χτυπάει τόσο δυνατά. Έχω να οδηγήσω πάρα πολλά χρόνια, αλλά αυτό είναι τόσο μικρό που θα τα καταφέρω”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ