Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου έκανε μια συγκινητική εξομολόγηση στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον δημοσιογράφο Αλέξη Μίχα.

Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε σε μια άτυχη εγκυμοσύνη που είχε πριν μερικά χρόνια και αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο το βίωσε. Μεταξύ άλλων, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου αναφέρθηκε και στην υποκριτική και τη πιθανή της ενασχόληση με την παρουσίαση.

«Η υποκριτική μπήκε στη ζωή μου σε μικρή ηλικία, οι γονείς μου θεωρούσαν σημαντική παιδεία το θέατρο και τη λυρική σκηνή. Η Ελένη Χατζηαργύρη ήταν δασκάλα μου. Ήρθε δειλά και μου είπε χωρίς να σε προσβάλω θέλεις να έρθεις να στρώνεις το χαλί στην παράσταση “Αγαμέμνονας”. Φέτος επέλεξα ένα ρόλο δραματικό γιατί ήθελα να φύγω από τους ρόλους που μου δίνουν συνήθως για να δείξω ότι μπορώ να κάνω και κάτι άλλο» δήλωσε χαρακτηριστικά η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και συνέχισε:

«Δεν μου έχουν γίνει προτάσεις για εκπομπές, μου κάνει εντύπωση γιατί στο live είμαι καλή, θα μπορούσα να παρουσιάσω και show».

Σχετικά με την άτυχη εγκυμοσύνη της δήλωσε: «Είχα μια άτυχη εγκυμοσύνη, είχα παλίνδρομη κύηση πήγα στον γιατρό μου και το παιδί δεν ζούσε, έκανα το χειρουργείο το πρωί και το βράδυ πήγα στην πρεμιέρα μου. Για όσο βίωσα την μητρότητα είναι συγκλονιστικό το συναίσθημα, θρήνησα για την άτυχη εγκυμοσύνη μου».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ