Μια συγκλονιστική καταγγελία έκανε ο ηθοποιός Αλέξανδρος Μπουρδούμης μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ. Ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι σε νεαρή ηλικία είχε έρθει σε δύσκολη θέση όταν σκηνοθέτης με τον οποίο έκανε μαθήματα υπερέβη τα εσκαμμένα και αισθάνθηκε την πίεση στο να αποδεχθεί μια παραπάνω επαφή σωματική.

Απαντώντας σε ερώτηση για το αν ήταν σεξουαλική παρενόχληση ο κ. Μπουρδούμης απάντησε πως  “νομίζω ναι, τώρα μπορώ να το πω πολύ πιο γενναία κι εκεί αισθάνθηκα πάρα πολύ άσχημα στο να μπορέσω να το αντιμετωπίσω γιατί το «θύμα» σκέφτεται εκείνη τη στιγμή ότι κάτι έκανε κάτι λάθος”.

Περιγράφοντας το περιστατικό ανέφερε πως “ήμουν πολύ πιο νέος και πολύ πιο άπειρος και ίσως ούτε και με την εμπειρία που έχω μετά από 25 χρόνια ούτε και με την όποια σοφία μου έχει δώσει η δουλειά για να μπορέσω να διαχειριστώ καταστάσεις τέτοιες, ναι, βρέθηκα σε δύσκολες καταστάσεις σε πρόβα ή σε γύρισμα και ουσιαστικά δεν μπορούσα να αντιδράσω γιατί αυτό που περιγράφει η Ζέτα ή αυτό που περιγράφει η Σοφία και η κάθε Σοφία είναι κυρίως ότι τα χάνεις απέναντι στον άνθρωπο που εκείνη την ώρα έχει κατά κάποιο τρόπο την εξουσία στα χέρια του. Κι εκεί όντας ανήμπορος ουσιαστικά γιατί θεωρητικά είσαι κατώτερος του, αυτός είναι σκηνοθέτης, παραγωγός, ηθοποιός, ανήκει σε έναν θίασο, εκείνος είναι πρωταγωνιστής και όλοι οι υπόλοιποι ρόλοι που μπορεί να υπάρχουνε σε έναν επαγγελματικό χώρο, εκείνη την ώρα εσύ νιώθεις από την αρχή εκ προοιμίου ηττημένος και δεν μπορείς να αντιδράσεις”.

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης ήταν τότε στο δεύτερο έτος της δραματικής σχολής και παράλληλα έκανε και κάποια άλλα μαθήματα, με έναν πολύ γνωστό εκείνη την εποχή σκηνοθέτη στο θέατρο και αναπτύχθηκε μια σχέση εμπιστοσύνης. Όπως λέει “κάποια στιγμή χάθηκε ο έλεγχος στο μάθημα και αισθάνθηκα την πίεση στο να αποδεχθώ κατά κάποιο τρόπο μια παραπάνω επαφή σωματική και να έρθω σε πάρα πολύ δύσκολη θέση, σε σημείο να είμαι πολύ κοντά στο να αφήσω και τη δραματική σχολή στην οποία βρισκόμουν. Έκανα κουβέντα με τον εαυτό μου και με κάποιους δικούς μου ανθρώπους, με στήριξαν και όταν κατάλαβα ότι υπερέβη τα εσκαμμένα αποφάσισα να διακόψω και τα μαθήματα και οτιδήποτε άλλο”.

 

Διαβάστε επίσης:

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Βόλτα με τον 6 μηνών γιο του στην Πλάκα

Συγκλονίζει η Ζέτα Δούκα: “Ο Γιώργος Κιμούλης με έβρισε και με κλώτσησε”

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ