Αλέξης Κούγιας: Όσα αποκάλυψε στη συνέντευξη που παραχώρησε

Ο γνωστός ποινικολόγος μίλησε χθες το βράδυ στο Action24 και την Έλενα Παπαβασιλείου και προχώρησε σε μερικές αποκαλύψεις που συγκίνησαν την παρουσιάστρια.

Αλέξης Κούγιας: Όσα αποκάλυψε στη συνέντευξη που παραχώρησε

Αρχικά, ο Αλέξης Κούγιας αναφερόμενος στα παιδιά του τα οποία αγαπάει και στηρίζει σε κάθε τους βήμα, αποκάλυψε πως ήθελε από την πρώτη στιγμή να μάθουν γλώσσες και να φοιτήσουν στα καλύτερα σχολεία, μιας και ο ίδιος έμαθε αγγλικά στα 50 του με αποτέλεσμα να μιλάει «λίγο χειρότερα από του Τσίπρα», τονίζοντας πως αν ήξερε ξένες γλώσσες η καριέρα του θα είχε εκτοξευτεί.

Στη συνέχεια, μίλησε για τον χωρισμό του με την Εύη Βατίδου: «Χώρισα όταν τα παιδιά μου ήταν 3 και 2 ετών. Θυμάμαι ότι την ημέρα που τους είπα ότι δεν θα κοιμόμαστε πλέον μαζί και δεν θα ξυπνάμε μαζί, ήταν πολύ δύσκολη ημέρα. Δεν ήξερα πώς να το εξηγήσω και δεν ήξερα αν η μητέρα τους θα το εξηγούσε σωστά. Δεν ήθελα να μεταφέρω τα προσωπικά μου προβλήματα με την πρώην σύζυγό μου στα παιδιά μου.

Ακόμα και σήμερα δεν έχω συζητήσει ποτέ με τα παιδιά μου για το διαζύγιο. Δεν έχω μιλήσει ποτέ άσχημα για τη μητέρα τους, παρότι έχουμε περάσει από αμέτρητες δίκες. Η πρώην γυναίκα μου έδωσε το 25% σε πέντε δικηγόρους για να πάρουν την περιουσία των παιδιών μας. Τα κέρδισα αυτά τα δικαστήρια και όλα καλά. Τώρα μόνο ονειρεύομαι να πάω την κόρη μου νύφη στην εκκλησία».

Ο Αλέξης Κούγιας, προχώρησε, τέλος σε μια αποκάλυψη που συγκίνησε την Έλενα Παπαβασιλείου. Πιο χαρακτηριστικά, ο Αλέξης Κούγιας εξομολογήθηκε: «Με τα πρώτα μου λεφτά από το ποδόσφαιρο, πολλά λεφτά, πήρα μια μοτοσικλέτα και δυστυχώς τσακίστηκα. Άμα είσαι από την Πετρούπολη, μοτοσικλέτα θα πάρεις. Πήρα μοτοσικλέτα λοιπόν και πήγα να κάνω τον γαμπρό στο Λουτράκι, που έπαιζα μπάλα και στο Ξυλόκαστρο, που ήταν τότε η Μύκονος της εποχής. Δεν υπήρχαν τότε καράβια και αεροπλάνα για την Μύκονο.

Το κέντρο της κοσμικής Αθήνας για τα καλοκαίρια ήταν το Λουτράκι που ήταν κοντά και το Ξυλόκαστρο που ήταν πιο πέρα. Εγώ λοιπόν πήρα τη μηχανή, ομορφόπαιδο και έκανα τον γαμπρό με τη μηχανή. Ένας φορτηγατζής κοιμήθηκε, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και μάλιστα θα πω το εξής. Αυτός που με έσωσε, όπως μου είπατε, ήταν ένας συγγενής σας», είπε ο Αλέξης Κούγιας απευθυνόμενος στην παρουσιάστρια.

«Ναι, ο αδελφός του παππού μου. Ο θείος μου» απάντησε τότε εκείνη.

«Αυτός με έσωσε, 19 μήνες στο ΚΑΤ. Β’ Κλινική του ΚΑΤ, θάλαμος 20 ατόμων με κομμένα χέρια, πόδια, μάτια, οτιδήποτε. Γι’ αυτό λέω καμιά φορά ότι, ό,τι μου συνέβη, εξέλιξε την προσωπικότητα του Κούγια ο οποίος και δεν είναι ένας συνηθισμένος δικηγόρος».

Το σχόλιό του για τον χωρισμό του:

Η αστεία δήλωση του Αλέξη Κούγια για τα αγγλικά του:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΓΙΑΣ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ