Αλέξης ΚούγιαςΕύη Βατίδου: Ο γάμος τους ήταν ένα από τα πιο σημαντικά κοσμικά γεγονότα στην Ελλάδα του 2001.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στην εκκλησία του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου και τα δημοσιεύματα της εποχής έλεγαν ότι οι καλεσμένοι ήταν περίπου χίλιοι.

Μετά από 6 χρόνια γάμου και δυο παιδιά (τον Χρήστο και την Μάιρα), το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει. Ένα διαζύγιο που όπως και ο γάμος, απασχόλησε τα ΜΜΕ.

Αν και η σχέση τους δεν ήταν καλή αμέσως μετά το διαζύγιο, ο χρόνος θεράπευσε τις πληγές και η αγάπη τους για τα παιδιά τους έκανε να ξεχάσουν ότι τους πλήγωνε.

Μάλιστα πολύ πρόσφατα ο Αλέξης Κούγιας ανέλαβε την υπεράσπιση της Έυης Βατίδου όταν ενεπλάκη σε τροχαίο. Μια υπόθεση η οποία είναι ακόμη ανοιχτή.

Σήμερα (Πέμπτη 23 Νοεμβρίου) ο Χρήστος Κούγιας, συνόδευσε για πρώτη φορά τον πατέρα του στα δικαστήρια.

Μάλιστα ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε υπερήφανος. «Είναι μεγάλη μέρα, ίσως η μεγαλύτερη από τότε που γεννήθηκαν τα παιδιά μου. Απολαμβάνω τη στιγμή που θα καθίσω στα έδρανα με τον γιο μου ο οποίος δεν έχει τελειώσει ακόμα τη Νομική και περιμένω και τη μέρα που έρθει και η κόρη μας μαζί. Είναι σημαντικό να παρακολουθεί δικηγόρους πιο σημαντικούς από μένα» είπε ο ποινικολόγος.

Από την πλευρά του ο Χρήστος Κούγιας, δήλωσε: «Χαίρομαι που θα είμαι με τον μπαμπά. Είναι μεγαλύτερο μάθημα να έρχομαι εδώ παρά να πηγαίνω στη σχολή».

Αλέξης Κούγιας - Έυη Βατίδου: Σε ποιον μοιάζει ο γιος τους;
Αλέξης Κούγιας – Εύη Βατίδου: Σε ποιον μοιάζει ο γιος τους;

Δείτε το video με τις δηλώσεις πατέρα και γιου:

Κεντρική φωτογραφία: Papadakis press

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ