Μία υπέροχη τηλεοπτική συνάντηση είχε γίνει στην εκπομπή «Πρωινός Καφές» το 1994, μεταξύ της Αλίκης Βουγιουκλάκη και της Λίτσας Πατέρα. Η έγκριτη αστρολόγος είχε μελετήσει τον αστρολογικό χάρτη της αξέχαστης σταρ και της είχε κάνει μία ανάλυση στον τηλεοπτικό «αέρα».

«Αναρωτήθηκα κάτω από ποιο πλανητικό συνδυασμό γεννήθηκε αυτό το πλάσμα το οποίο είναι τόσο δυναμικό εξωτερικά; Και τι άραγε κρύβει μέσα του; Και πραγματικά πριν από πάρα πολλά χρόνια έφτιαξα το ωροσκόπιο σου και μου είχε κάνει εντύπωση. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι η ψυχή σου. Είναι πάρα πολύ παιδική η ψυχή σου. Νομίζω εκεί βρίσκεται το μυστικό που ψάχνατε όλοι. Είναι ρομαντική. Τρυφερή, ευαίσθητη και χαδιάρα. Η αγάπη και η καλλιτεχνία είναι αυτά που σου δίνουν δύναμη και κουράγιο», της είχε πει η Λίτσα Πατέρα.

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Η τηλεοπτική συνάντηση με τη Λίτσα Πατέρα

«Ναι αλλά δεν είμαι δυνατή!», της είχε πει η Αλίκη Βουγιουκλάκη. «Όχι, είσαι ευάλωτη. Είναι δύο άτομα μέσα σε αυτό το πλάσμα. Το ένα είναι πάρα πολύ δυνατό και το άλλο πολύ ευάλωτο»

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη τότε πρόσθεσε: «Εγώ πνίγομαι σε μία κουταλιά νερό. Αλλά ξαφνικά την άλλη στιγμή πάω παρακάτω. Κανείς πρέπει να μάθει να αντλεί δύναμη μέσα από τις αδυναμίες του. Μην περιμένετε από βοήθειες εξωτερικές και συμπαραστάσεις. Μιλάμε για εμένα που δεν διαθέτω δύναμη, που διαθέτω κυρίως ευαισθησία. Που είμαι ευάλωτη στο κάθετι, σε κάθε μικρότητα, σε κάθετι που με πληγώνει».

«Είναι ανεξάντλητη αυτή η ψυχή, που είναι στους Ιχθύες, που είναι και φιλάνθρωπη και ζεστή και γλυκειά», αποκάλυψε η Λίτσα Πατέρα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΛΙΚΗ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ