Αλίκη Βουγιουκλάκη: Η Εθνική σταρ μιλάει για τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ και στάζει μέλι!

Συνέντευξη στο Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου, έδωσαν το 1970 η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ από το Διεθνές Αεροδρόμιο Λευκωσίας πριν την αναχώρησή τους από την Κύπρο.

Ο δημοσιογράφος ρωτάει την Αλίκη πώς θέλει να την προσφωνήσει και εκείνη του απαντάει: «Οπωσδήποτε, κυρία Παπαμιχαήλ»!

Ο δημοσιογράφος την ρώτησε την γνώμη της για τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ ως ηθοποιό και ως σύζυγο, με εκείνη να απαντάει:
« Τον θαυμάζω απεριόριστα, σαν ηθοποιό, σαν σκηνοθέτη, σαν συνάδελφο. Για αυτό και τον διάλεξα δηλαδή! Γιατί όλα αυτά δημιούργησαν αυτό που λέμε «έρωτα». Ο έρωτας ξεκινάει από θαυμασμό. Τώρα σαν σύζυγος είναι πολύ καλός, αλλά νομίζω ότι και εγώ είμαι εντάξει, ε Δημήτρη;»

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ δήλωσε:
« Σαν σύζυγος είναι η καλύτερη και η ωραιότερη γυναίκα που υπάρχει στον κόσμο. Όχι από απόψεως ομορφιάς, αλλά από απόψεως ψυχής. Δεν είμαι εγώ αυτός που θα κρίνω την ομορφιά της, την κρίνει το κοινό. Για αυτό και μου χάρισε έναν καταπληκτικό γιο. Είναι δυνατόν να μην την λατρεύω; »

Αλίκη Βουγιουκλάκη Δημήτρης Παπαμιχαήλ
Η συγκεκριμένη συνέντευξη της Αλίκης Βουγιουκλάκη και το Δημήτρη Παπαμιχαήλ έγινε 5 χρόνια μετά τον γάμο τους και 5 χρόνια πριν το διαζύγιο τους

Ο δημοσιογράφος ρωτάει αν η καριέρα τους επηρεάστηκε από τον γάμο τους. Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ ψελλίζει ένα όχι πριν τον διακόψει η Αλίκη Βουγιουκλάκη η οποία λέει:
« Νομίζω ναι. Ο Δημήτρης θέλει να πει όχι, αλλά νομίζω ναι. Η δική του καριέρα άλλαξε λίγο, εννοώ η πορεία του, προς το ποιοτικό και κλασικό θέατρο απ’ όπου και ξεκίνησε.

Αναγκάστηκε να συμβιβαστεί μαζί μου και να ακολουθήσουμε τα γούστα των πολλών. Όμως αυτό δεν είναι μειονεκτικότερο, είναι άλλος δρόμος.

Το να σε αγαπούν και να σε βλέπουν πολλοί άνθρωποι είναι και αυτό πολύ ενδιαφέρον. Έστω και αν ο Δημήτρης στερήθηκε τον Άμλετ, τον Οθέλλο, τον Ιππόλυτο, τον Γλάρο και τον Θείο Βάνια και όλους τους ωραίους ρόλους που έπαιξε πριν με παντρευτεί.»

«Θείο Βάνια έπαιξα και όταν παντρεύτηκα την Αλίκη, μην την ακούτε πολύ. Δεν στερήθηκα τον Οθέλλο, απλά δεν ήρθε ο καιρός να τον παίξω, όπως δεν ήρθε ο καιρός να παίξει την Οφηλία η Αλίκη.», απάντησε ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Αλίκη δηλώνει: « Δεν με απασχολεί τίποτα άλλο πέρα από την δουλειά μου και την οικογένεια μου».

Δείτε όλη την συνέντευξη στο video που ακολουθεί:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΛΙΚΗ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ