Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και η Ρένα Βλαχοπούλου είχαν στο ενεργητικό τους πολλές επιτυχίες, και ενώ δεν υπήρξαν ποτέ αντίζηλες, δεν τις είδαμε ποτέ να παίζουν μαζί.

Ο Μάκης Δελαπόρτας καλεσμένος στην εκπομπή «The 2night show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, αποκάλυψε ότι εκείνος ήταν η αφορμή που γνωρίστηκαν οι δυο αγαπημένες ηθοποιοί, ενώ αποκάλυψε γιατί η Αλίκη Βουγιουκλάκη και η Ρένα Βλαχοπούλου δεν έπαιξαν ποτέ μαζί.

«Μόνο για τη Βουγιουκλάκη ήταν ιεροτελεστία το αυτόγραφο. Χτυποκάρδι από όλους, για να δουν το είδωλό τους. Πήγα κι εγώ, με είδε και μου είπε “για να σε δω ξανθούλη, τι όμορφο που είσαι” Αυτό ήταν με πήρε κοντά της. Μου είπε ότι είδε μία φλόγα στα μάτια μου και από την άλλη έψαχνε ένα ξανθό παιδί για το “Καμπαρέ”» είπε για τη γνωριμία του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και συνέχισε για τη γνωριμία του με τη Ρένα Βλαχοπούλου.

«Πήγα στον Μεταξόπουλο και του είπα να με πάρουν στον θίασο που ήταν με τη Ρένα. Μου είπε ότι θα έπρεπε να με δει κι εκείνη. Και πήγα να τη βρω κάτω από το σπίτι της και με δέχτηκε αμέσως. Εγώ ήμουν η αιτία που η Ρένα κι η Αλίκη βρέθηκαν μαζί. Ήταν σε μια βραδιά τιμητική για εμένα για τους 100 δίσκους του σινεμά. Δεν έπαιξαν ποτέ μαζί γιατί ήταν τα αντίπαλα δέη, δε γινόταν. Η Αλίκη αγαπούσε όμως πολύ τη Ρένα και μου έλεγε τι τυχερός είσαι που κάνεις παρέα με τη Ρένα. Θέλω να τη γνωρίσω από κοντά. Εκείνη τη βραδιά γνωρίστηκαν και σε μία εβδομάδα πήρα την Αλίκη και την πήγα στο σπίτι της Ρένας για να φάμε. Ενημέρωσα τη Ρένα ότι η Αλίκη δεν τρώει τίποτα και θα της έχεις λίγο ψαράκι και λίγη σαλατούλα. Λέει θα κάνω και κανένα κατσικάκι μην έρθει και κανένας άλλος. Η Αλίκη είχε ντυθεί σαν να πήγαινε σε κάποια δεξίωση. Άλλαξε και πήγαμε. Περάσαμε πολύ καλά εκείνο το βράδυ και βγάλαμε φωτογραφίες. Η Αλίκη τρελάθηκε με τη Ρένα, δεν την είχε γνωρίσει από κοντά ποτέ. Εκείνο το βράδυ έσκασε η Αλίκη κι έφαγε και κατσικάκι και πατατούλες».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΑΚΗΣ ΔΕΛΑΠΟΡΤΑΣ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ