Καλεσμένη στην εκπομπή Studio 4, η Μιμή Ντενίση έδωσε μια εφ όλης της ύλης συνέντευξη και μεταξύ άλλων μίλησε και για την Αλίκη Βουγιουκλάκη και την συνεργασία τους.

«Μου έδωσε τον ρόλο της αντίζηλης, που ήταν η Αλίκη δασκάλα απο την επαρχία και εγώ κόρη γερουσιαστή απο τη Νέα Υόρκη. Με έντυσε για τον ρόλο ο Μπίλυ Μπο και μόλις είδε τα ρούχα η Αλίκη είπε: «θέλω και εγώ απο τα ίδια». Πήγαμε μαζί στον Μπίλυ Μπο και έβαλε η Αλίκη ένα ασημένιο προκάρ και εγώ είχα ήδη το χρυσό και μου λέει: «Εσύ αυτό δεν θα το βάλεις στη σκηνή θα φοράω εγώ το προκάρ». Της λέω τότε εγώ, όχι κυρία Αλίκη, εγώ αυτό έχω με αυτό θα βγαίνω! Μόλις της είπα έτσι μου απάντησε: «Σταρ θα γίνεις εσύ! Πάτησες πόδι σε εμένα;».


Η Μιμή Ντενίση είπε στην συνέχεια ότι εκείνη την περίοδο δεν την ενδιέφερε σοβαρά το ενδεχόμενο να είναι στο χώρο του θεάτρου καθώς μόλις είχε τελειώσει το Πανεπιστήμιο και θεωρούσε ότι θα μπορούσε να γίνει καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο. Μετά το συγκεκριμένο περιστατικό εξομολογήθηκε πως η Αλίκη Βουγιουκλάκη την συμπάθησε ενώ σε άλλα σημείο της συνέντευξης είπε:

«Δεν μου έκανε τίποτα η Αλίκη, το αντίθετο από ό,τι φαντάζονται. Με συμπαθούσε πάρα πολύ και γενικά συμπαθούσε ανθρώπους που θεωρούσε ότι θα γίνουν κάτι. Εμένα, τα βασανιστήρια που μου μου έκανε η Αλίκη ήταν ότι τελείωνε ο ρόλος μου, έπρεπε να φύγω κι αυτή είχε μία σκηνή που ήταν μόνη της κι επειδή βαριόταν έλεγε «Έλα καλέ, πού πας; Κάτσε λίγο ακόμα». Κι εγώ δεν ήξερα τι να πω. Δεν με άφηνε να φύγω».

Δείτε όλα όσα είπε η Μιμή Ντενίση στο video που ακολουθεί:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ