Η Amal Clooney μίλησε για τον σύζυγό της George Clooney και τα δίδυμα τους σε πρόσφατη συνέντευξη στο περιοδικό “Time”. Η Βρετανο-Λιβανέζα δικηγόρος μοιράστηκε λεπτομέρειες για τον γάμο της και τη ζωή της αλλά και για τα τετράχρονα δίδυμα του ζευγαριού, Alexander και Ella.

«Ο γάμος ήταν υπέροχος. Έχω τον σύζυγό μου, έναν σύντροφο που είναι έμπνευση και υποστηρικτικός, και έχουμε ένα σπίτι γεμάτο αγάπη και γέλιο. Είναι πέρα από οτιδήποτε μπορούσα να φανταστώ. Νιώθω τόσο τυχερή που βρήκα μια μεγάλη αγάπη στη ζωή μου και που είμαι μητέρα. Έτσι αποκτώ την ισορροπία μου», δήλωσε με ειλικρίνεια.

Amal Clooney

Η Amal Clooney μίλησε επίσης για την αξιοσημείωτη καριέρα της ως δικηγόρος με ειδίκευση στο διεθνές δίκαιο και τα ανθρώπινα δικαιώματα. «Δεν συμφωνώ με τις συμβουλές που μου δίνονται όλα αυτά τα χρόνια, όπου οι άνθρωποι λένε ότι δεν πρέπει να πλησιάζεις πολύ τους πελάτες σου. Eίμαι το είδος του ατόμου που είναι διαθέσιμο ανά πάσα στιγμή και που πηγαίνει όσο πιο μακριά χρειάζεται για να προσπαθήσω να τον προστατέψω».

Η Amal Clooney έστειλε ένα μήνυμα στις νεαρές γυναίκες, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θα έλεγα: Κοιτάξτε τα αστέρια και πιστέψτε στον εαυτό σας και να ξέρετε ότι το μόνο πράγμα για το οποίο μπορείτε να μετανιώσετε είναι να μην προσπαθήσετε. Η επιτυχία εξαρτάται από την τύχη και τη σκληρή δουλειά, αλλά εξαρτάται επίσης από το να έχεις το θάρρος να πετύχεις. Ακόμα κι αν δεν ξέρεις αν μπορείς να το κάνεις. Ακόμα κι αν δεν το έχετε ξανακάνει. Ακόμα κι αν δεν γνωρίζετε κανέναν που το έχει κάνει. Απλώς απομακρύνετε τη σκέψη σας από το “Γιατί εγώ;” και αντ’ αυτού στο “Γιατί όχι εγώ;”».

photos: Getty Images/Ideal Image

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ AMAL CLOONEY, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ