Ο Τζόνι Ντεπ δικαιώθηκε στην δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του, Amber Heard και η είδηση έχει κάνει το γύρο του κόσμου. Ο χολιγουντιανός σταρ κέρδισε την υπόθεση για συκοφαντική δυσφήμηση και το δικαστήριο επιδίκασε στην Amber Heard να καταβάλλει συνολική αποζημίωση 15 εκατομμυρίων δολαρίων στον πρώην σύζυγό της. Τα 10 εκατομμύρια επιδικάστηκαν ως κανονική αποζημίωση και άλλα 5 εκατομμύρια ως «τιμωρητική αποζημίωση». Το δικαστήριο έκρινε ότι πράγματι, η Heard δυσφύμησε τον Depp με το άρθρο της στην «Washington Post» το 2018, όπου είχε ισχυριστεί ότι είχε υποστεί ενδοοικογενειακή βία, χωρίς όμως να κατονομάσει τον Depp. Οι ένορκοι έκριναν ότι το άρθρο της Heard ήταν «ψευδές» και ότι η ηθοποιός ενήργησε με «πραγματική κακία».


Σε βίντεο μέσα από τη δικαστική αίθουσα, η ηθοποιός φαίνεται να ακούει την ετυμηγορία του δικαστηρίου, σκυφτή και με περίλυπο ύφος. Αφού αποχώρησε από το δικαστήριο έκανε την πρώτη της ανάρτηση στα social media.

Amber Heard: «Η απογοήτευση που νιώθω δεν περιγράφεται»

«Η απογοήτευση που νιώθω δεν περιγράφεται… Eίμαι όμως περισσότερο απογοητευμένη για το τι σημαίνει αυτή η ετυμηγορία για όλες τις γυναίκες. Aποτελεί οπισθοδρόμησηΓυρνάμε πίσω, όταν μια γυναίκα που μιλά και μιλά δυνατά ταπεινώνεται και ντροπιάζεταιΗ βία κατά των γυναικών πρέπει να λαμβάνεται σοβαρά υπόψινΠιστεύω ότι οι δικηγόροι του Τζόνι Ντεπ κατάφεραν να κάνουν την επιτροπή να αγνοήσει το βασικό ζήτημα της ελευθερίας του λόγου και να αγνοήσει τα στοιχεία που ήταν τόσο πειστικά. Λυπάμαι που έχασα αυτήν την υπόθεση. Αλλά περισσότερο λυπάμαι για το δικαίωμα που φαίνεται να έχασα ως Αμερικανίδα. Να μιλάω ελεύθερα και ανοιχτά».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ