Η Άμπερ Χερντ πιστεύει ότι ένα συγκεκριμένο αποδεικτικό στοιχείο που δεν επιτρεπόταν στην αίθουσα του δικαστηρίου κατά τη διάρκεια της δίκης της για συκοφαντική δυσφήμιση με τον πρώην σύζυγό της Τζόνι Ντεπ θα μπορούσε να αλλάξει την ετυμηγορία.

Στο τελευταίο τμήμα της αποκλειστικής συνομιλίας της με τη Savannah Guthrie για το NBC News, που προβλήθηκε ολόκληρο το βράδυ της Παρασκευής, η 36χρονη ηθοποιός είπε: «Υπάρχει μια σειρά σημειώσεων πολλών ετών που χρονολογούνται από το 2011 από την αρχή της σχέσης μου την οποία είχε ο γιατρός μου και στον οποίο ανέφερα την κακοποίηση».

«Οι σημειώσεις αυτές αντιπροσώπευαν πολλά χρόνια εξηγήσεων σε πραγματικό χρόνο για το τι συνέβαινε», ισχυρίστηκε η Χερντ, αφού η δημοσιογράφος ρώτησε αν υπήρχαν στοιχεία που δεν παρουσιάστηκαν και θα έκαναν τη διαφορά.

Οι σημειώσεις που κοινοποιήθηκαν στο Dateline ανέφεραν ότι η πρωταγωνίστρια του Aquaman είπε στον θεραπευτή της ότι ο Ντεπ «την χτύπησε» και «την πέταξε στο πάτωμα» τον Ιανουάριο του 2012 και, οκτώ μήνες αργότερα ότι «έσκισε το νυχτικό της» και «την πέταξε στο κρεβάτι». Η Άμπερ Χερντ ισχυρίστηκε ακόμη ότι ο πρωταγωνιστής των Πειρατών της Καραϊβικής, 59, “την πέταξε σε έναν τοίχο και απείλησε να τη σκοτώσει” το 2013, σύμφωνα με τις σημειώσεις.

Ο δικαστής έκρινε ότι αυτές οι σημειώσεις ήταν φήμες και απαράδεκτες“, είπε στη συνέχεια η Guthrie – ο σύζυγος της οποίας Michael Feldman έχει συμβουλευτεί τη νομική ομάδα του Depp, αν και όχι σε σχέση με τη συνέντευξη της Guthrie.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΜΠΕΡ ΧΕΡΝΤ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ