Η πρώην σύζυγος του Τζόνι Ντεπ, Άμπερ Χερντ που ηττήθηκε πανηγυρικά από τον ίδιο λίγους μήνες στο δικαστήριο, εν μέσω των ειδήσεων για το νέο ειδύλλιο του ηθοποιού με μία από τους δικηγόρους του αντιδρά.

Υπενθυμίζουμε ότι το ET επιβεβαίωσε την Πέμπτη ότι ο 59χρονος ηθοποιός βγαίνει με την πρώην δικηγόρο του, Τζόελ Ριτς, η οποία τον εκπροσώπησε στη μήνυση του για συκοφαντική δυσφήμιση το 2020 στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Μια πηγή δήλωσε στο ειδησεογραφικό site ET, «Η Άμπερ δεν δίνει σημασία στον Τζόνι ή την προσωπική του ζωή». «Δεν την ενδιαφέρει με ποιον βγαίνει και θέλει απλώς να προχωρήσει στη ζωή της», προσθέτει η πηγή.

Η γνωστή δικηγόρος που εδρεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο εκπροσώπησε τον ηθοποιό στη αγωγή του για συκοφαντική δυσφήμιση κατά του εκδότη της The Sun, News Group Newspapers, μετά τη δημοσίευση ενός άρθρου τον Απρίλιο του 2018 που αναφερόταν στον Ντεπ ως «κακοποιητή συζύγου». Ο Ντεπ έχασε εκείνη τη δίκη το 2020.

Εκτός από την εκπροσώπηση του ηθοποιού, η δικηγόρος ήταν επίσης ένας από τους συνεργάτες, των Schillings, που εργάστηκε στην υπόθεση της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry το 2018 κατά της Mail on Sunday, την οποία τελικά το βασιλικό ζεύγος κέρδισε.

Ενώ εκείνη και ο Ντεπ δεν έχουν επιβεβαιώσει δημόσια το ειδύλλιό τους, η Ριτς ήταν έτοιμη να προσφέρει υποστήριξη κατά τη διάρκεια της υπόθεσής του ηθοποιού εναντίον της Χερντ νωρίτερα φέτος. Κατά τη διάρκεια της δίκης, η οποία έλαβε χώρα στην Αλεξάνδρεια της Βιρτζίνια, η Ριτς έκανε τουλάχιστον δύο εμφανίσεις στη δίκη έξι εβδομάδων, σύμφωνα με πληροφορίες, σε ένδειξη συμπαράστασης.

Η επίμαχη διαμάχη του Ντεπ και της Χερντ έληξε τον Ιούνιο, με την κριτική επιτροπή να τάσσεται σε μεγάλο βαθμό υπέρ του Ντεπ. Η Άμπερ Χερντ υποστήριξε ότι σχεδιάζει να ασκήσει έφεση κατά της ετυμηγορίας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΜΠΕΡ ΧΕΡΝΤ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ