Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο αρραβωνιαστικός της Άλεξ Ροντρίγκεζ μοιράζονται συχνά με τους θαυμαστές τους στο Instagram την καθημερινότητά τους στο σπίτι κατά τη διάρκεια της κατ’ οίκον απομόνωσης λόγω κορονοϊού. Στα περισσότερα από τα βίντεο που ανεβάζουν, μπορεί κανείς να διακρίνει την εξαιρετική διακόσμηση του σπιτιού της οικογένειας του Μαϊάμι, τον υπέροχο κήπο καθώς και την τεράστια πισίνα. Αλλά υπάρχει και ένα άλλο πολύ σημαντικό κομμάτι του σπιτιού το οποίο δεν είχαμε δει μέχρι τώρα.

Στο τελευταίο βίντεο που ανέβασε ο Άλεξ Ροντρίγκεζ, μπορεί κανείς να διακρίνει το τεράστιο γυμναστήριο που διατηρεί το ζευγάρι στο σπίτι και στο οποίο γυμνάζεται η Τζένιφερ Λόπεζ. Η Τζένιφερ φαίνεται να επιδεικνύει τις διάσημες καμπύλες της ενώ κάνει ασκήσεις με βάρη.

Ο τεράστιος χώρος του γυμναστηρίου είναι πλημμυρισμένος από φυσικό φως που μπαίνει από τα μεγάλα παράθυρα με θέα στον κήπο, το οποίο αντανακλάται επίσης και τους καθρέφτες στους τοίχους που βοηθούν το διάσημο ζευγάρι να γυμνάζεται και να βελτιώνει τη στάση του σώματος κατά την άσκηση.

Το σπίτι της Τζένιφερ Λόπεζ και του Άλεξ Ροντρίγκεζ βρίσκεται στο Κόραλ Γκέιμπλς της Φλόριντα, και είναι μια εκπληκτική κατοικία που παρέχει στην οικογένεια τον τέλειο χώρο για χαλάρωση. Μάλιστα το σχεδίασε ο ίδιος ο Άλεξ αφού αγόρασε το οικόπεδο το 2013. Σε παλιότερη συνέντευξή του ο Άλεξ είχε δηλώσει ότι «Όταν ταξιδεύεις τόσο πολύ όσο εγώ, το μόνο που  πραγματικά ήθελα ήταν ένα μέρος γαλήνιο, στο οποίο θα μπορούσα να ξεκουραστώ και να αναρρώνω και να είμαι με τις κόρες μου».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ