Είναι από τα πιο λαμπερά ζευγάρια της θεατρικής Αθήνας, ωστόσο πάντα κρατούσαν χαμηλούς τόνους. Μάλιστα για μεγάλο διάστημα η Αναστασία Παντούση, η Ειρήνη από τη δραματική σειρά του Mega, «Το Ναυάγιο», έμοιαζε σχεδόν να αποστρέφεται τα media και απέφευγε τις ερωτήσεις που αφορούσαν τη σχέση της με τον Ιωάννη Παπαζήση.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2019 στην ιστορική σειρά του Open TV, «Το Κόκκινο Ποτάμι», σε σκηνοθεσία Μανούσου Μανουσάκη. Γρήγορα ήρθαν κοντά αφού ανακάλυψαν πως υπάρχουν πολλά κοινά σημεία ανάμεσά τους.

«Είναι νομίζω επιθυμία και των δυο μας να μην προβάλλουμε τη σχέση μας. Γενικότερα δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να προβάλλουμε την προσωπική μας ζωή. Δεν κρύβω κάτι αλλά δεν έχω και την ανάγκη να ανακοινώσω κάτι. Όλα είναι μια χαρά. Δεν σκέφτομαι να κάνω οικογένεια», είχε πει λίγο μετά κοφτά σε εκπροσώπους του Τύπου.

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» το μεσημέρι της Πέμπτης 21 Σεπτεμβρίου, φαινόταν πια πιο χαλαρή: «Από την στιγμή που αποφασίζεις με έναν άνθρωπο να είστε μαζί δεν μπορείς να στερηθείς πράγματα λόγω της δημοσιότητας», αν και σε άλλη της συνέντευξη παραδέχτηκε αμήχανο περιστατικό με παπαράτσι: «Ένιωσα πάρα πολύ περίεργα όταν μού έτυχε να με τραβήξουν παπαράτσι, δεν είχα νιώσει στη ζωή μου κάτι τέτοιο. Δεν καταλάβαινα κι έλεγα “γιατί συμβαίνει” είναι πολύ περίεργο. Ένιωσα τρελή αμηχανία. Δεν περίμενα ότι θα μού συμβεί».

Ο Ιώαννης πάντως φαίνεται πιο χαλαρός. Μάλιστα όταν οι κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών συνάντησαν τον ηθοποιό στην πρεμιέρα της παράστασης «Ξαφνικά πέρσι το καλοκαίρι» του Τένεσι Γουίλιαμς στο θέατρο Νέος Ακάδημος είπε για την Αναστασία:

«Η σύντροφός μου είναι καλύτερη ηθοποιός από εμένα και μου δίνει συμβουλές».

Το ζευγάρι πραγματοποίησε ένα ταξίδι στο Λονδίνο μαζί με καλούς τους φίλους κι ο ηθοποιός γιόρτασε εκεί τα 45α γενέθλιά του, έχοντας δίπλα του τη σύντροφό του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ