Τις τελευταίες ώρες, δημοσιεύματα ήθελαν την Αναστασία Παντούση και τον Ιωάννα Παπαζήση να περνούν κρίση στη σχέση τους. Το ζευγάρι όμως, που προσπαθεί να κρατά χαμηλούς τόνους και να μην προκαλεί, τελικά διανύει την ωραιότερη περίοδό του.

Η ηθοποιός και πρωταγωνίστρια της σειράς «Κόκκινο Ποτάμι» έδωσε τη δική της απάντηση πριν από λίγες ώρες. Δημοσιεύοντας στο Instagram μία κοινή τους φωτογραφία, έγραψε στη λεζάντα: «Καλό μεσημέρι, καλό απόγευμα και καλό βράδυ!».

Αναστασία Παντούση – Ιωάννης Παπαζήσης

«Είμαι ερωτευμένη και είμαι πολύ καλά. Δε θέλω να μιλάω για το αγόρι μου γιατί είναι ένας φαύλος κύκλος για μένα αυτό. Αν αρχίσεις και μιλάς, μετά θα έρθουν κι άλλες ερωτήσεις και εγώ κάπως θέλω να το κρατάω για μένα. Αναγκάζεσαι κάπως, αυτό έχω καταλάβει. Αναγκάζεσαι να μιλήσεις για την προσωπική σου ζωή και με ενοχλεί λίγο αυτό.

Ξεκίνησα να λέω ότι δε θέλω να μιλάω γιατί πραγματικά δε θέλω. Μετά ερχόντουσαν οι ερωτήσεις πιο πολλές και λέω, οκ δεν είναι κάτι, ας μιλήσουμε. Μετά γίνεται ένας ντόρος που δεν τον μπορώ εγώ. Δε θα ήθελα η αναγνωρισιμότητα να έρθει μέσω της σχέσης μου. Δε μπορώ να μπω στη διαδικασία να μοιραστώ πράγματα τόσο προσωπικά. Με όποιον και αν ήμουν το ίδιο θα έκανα. Νιώθω άβολα. Δεν έχω να κρύψω κάτι», έχει πει η Αναστασία Παντούση κατά το παρελθόν σε συνέντευξή της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΑΝΤΟΥΣΗ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ