Χωρίς το μούσι του Αντρέι Σιντόροφ και με ξανθό μαλλί εμφανίστηκε σήμερα ο Αναστάσης Ροϊλός, ολικά μεταμορφωμένος για τον επόμενο ρόλο του.

Λίγο πριν πέσει η αυλαία της «Μάγισσας» και ενώ είχαν ήδη ολοκληρωθεί τα γυρίσματα, ο Αναστάσης Ροϊλός είχε ανεβάσει μια φωτογραφία του από το καλοκαίρι, ζητώντας την άδεια των followers του για να ξυριστεί.

Αναστάσης Ροϊολός- anastasis-roilos
Το look του Αντρέι Σιντόροφ στη «Μάγισσα» άρεσε πολύ στις fans του Ροϊλού, αλλά η μεταμόρφωσή του ως Άμλετ τις ενθουσίασε!

Κι ενώ οι περισσότερες από τις fans του δήλωναν τότε ότι τον προτιμούσαν με το μούσι και το κοντό μαλλί με το οποίο ταυτίστηκε ο Αντρέι Σιντόροφ, σήμερα, βλέποντας τις νέες φωτογραφίες που ανέβασε ο ηθοποιός στην προσωπική του σελίδα στο Instagram, άλλαξαν γνώμη!

Σε αυτές, ο Αναστάσης Ροϊλός εμφανίζεται κατ’ αρχάς ξυρισμένος και κατά δεύτερον κατάξανθος, με μια ελαφρά κυματιστή φράντζα. «Υπαίτιος» για αυτή τη ριζική αλλαγή εμφάνισης είναι ο νέος του ρόλος, αυτός του Δανού πρίγκιπα Άμλετ, στην ομώνυμη παράσταση που θα περιοδεύσει το καλοκαίρι σε όλη την Ελλάδα, σε σκηνοθεσία του Θέμη Μουμουλίδη.

Αναστάσης Ροϊλός
Ο «μεταμορφωμένος» Αναστάσης Ροϊλός ως Άμλετ.

Μάλιστα, κάνει ένα «παιχνίδι» με τους followers του, καθώς έχει ανεβάσει τρεις διαφορετικές βερσιόν της αφίσας της παράστασης και τους ζητά να επιλέξουν αυτοί ποια προτιμούν. Κι όπως φαίνεται από τα σχόλια των επώνυμων φίλων του ηθοποιού, η επιλογή ήταν μάλλον εύκολη, καθώς η πρώτη φωτογραφία κέρδισε τις περισσότερες ψήφους.

Δείτε εδώ τη δημοσίευση του Αναστάση Ροϊλού.

Η παράσταση «Άμλετ», σε σκηνοθεσία Θέμη Μουμουλίδη κάνει πρεμιέρα την 1η Ιουλίου στο Θέατρο Παπάγου και στη συνέχεια θα περιοδεύσει σε όλη την Ελλάδα. Πέρα από τον Αναστάση Ροϊλό, που έχει τον ομώνυμο ρόλο, ενώ έχει κάνει και τις σπαθογραφίες του έργου, πρωταγωνιστούν επίσης οι Ιωάννα Παππά, Μιχάλης Συριόπουλος, Θοδωρής Σκυφτούλης, Θανάσης Δόβρης, Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου, Τζένη Καζάκου, Άρης Νινίκας και Δημήτρης Αποστολόπουλος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΡΟΪΛΟΣ, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ