Στο “Πρωινό” μίλησε η Κάτια Δανδουλάκη, η οποία κάποτε ήταν θιασάρχης σε παράσταση που έπαιζε ο Πέτρος Φιλιππίδης και είχε σημειωθεί καταγγελία για ανάρμοστη συμπεριφορά του ηθοποιού. Εκείνη αποφάσισε να απομακρύνει τον ηθοποιό από την παράσταση, και όχι τη νεαρή τότε ηθοποιό.

Για πρώτη φορά αποκάλυψε ότι δεν θα παραστεί στο δικαστήριο, όμως είναι στη διάθεση της δικαιοσύνης οποτεδήποτε χρειαστεί, ενώ βρίσκεται στο πλευρό των κοριτσιών γιατί θέλει να λάμψη η αλήθεια.

Η Κάτια Δανδουλάκη ανέφερε χαρακτηριστικά στην πρωινή εκπομπή του ANT1: «Σέβομαι τη σοβαρότητα της δίκης και είμαι στο πλευρό των θυμάτων 100%. Αυτή τη στιγμή τον λόγο έχει η δικαιοσύνη την οποία εμπιστεύομαι. Δηλώνω ότι είμαι στη διάθεση της εισαγγελίας κι αν μου ζητηθεί θα παραστώ για να καταθέσω όσα γνωρίζω. Δεν σκοπεύω να παρουσιαστώ σε κάποιο από τα επόμενα δικαστήρια γιατί ο στόχος μου είναι η ουσία της υπόθεσης και όχι η αναπαραγωγή της εικόνας μου και του ονόματός μου που θα προκαλέσει τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης. Ο μοναδικός στόχος, σκοπός, είναι να ακουστεί η αλήθεια, με την οποία πορεύομαι όλα αυτά τα χρόνια».

Κάτια Δανδουλάκη: Ο λόγος για τον οποίο δεν παρευρέθηκε στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ