Με μια μακροσκελή ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Ανδρέας Γεωργίου γνωστοποίησε ότι η αγαπημένη του γιαγιά έφυγε από τη ζωή και ο ηθοποιός και σκηνοθέτης αποχαιρέτησε το αγαπημένο του πρόσωπο.

Ο Ανδρεας Γεωργίου ήταν πολύ δεμένος μαζί της και εξέφρασε οσα τού έμαθε, όσα τού δίδαξε κι όσα θα θυμαται από εκείνη, αναρτώντας μια υπέροχη φωτογραφία τους.

Ανδρέας Γεωργίου

«Ήταν η πρώτη λέξη που είπα «γιαγιά»… Ήταν η γυναίκα που με έμαθε να παλεύω, να επιβιώνω, να είμαι δυνατός… ένας άνθρωπος που ήταν ΠΑΝΤΑ εκεί, βράχος.. όλες οι σημαντικές στιγμές της ζωής μου από μωρό παιδί συνοδεύονται από αυτή τη φιγούρα, την φιγούρα που μου έμαθε να σεβομαι και να έχω αξιοπρέπεια! Ήταν το φιλαράκι μου, ο άνθρωπος μου. Ο άνθρωπος που φρόντιζε την κόρη της, την μάνα μου στην βαριά αρρώστια του AIDS, και την ίδια ωρα που της έκλεισε τα μάτια στο νεκροκρεβατο, κρατούσε στην αγκαλιά της και τους τέσσερις μας, εμένα και τα τρία μου αδέλφια, και έλεγε μας έλεγε, ετσι θα μείνουμε, ενωμένοι! Και το κατάφερε», ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια, ο Ανδρέας Γεωργίου συμπλήρωσε: «Στάθηκε δυνατή απέναντι στον ρατσισμό και μας δίδαξε να κοιτάμε τους ανθρώπους στα μάτια να τους συγχωρουμε και να τους καταλαβαίνουμε.. «στην θέση τους μπορεί να κάναμε το ίδιο» έλεγε.. Την θαύμαζα, την λάτρευα και δεν μπορούσα να φανταστώ ποτέ ότι θα ερχόταν αυτή η ώρα… «θα έρθει η ώρα που εγώ θα φύγω» μου έλεγε και δεν την άφηνα να συνεχίσει αυτή την κουβέντα, δεν το δεχόμουν, δεν το φανταζόμουν.. «μα εν τζαι Εννα ζιώ με τα βουνά» μου έλεγε γελώντας. Μπράβο σου βασίλισσα μου! Μπράβο σου για όλα.. τα καταφέραμε όλα… Θα είσαι πάντα ο αρχηγός μας».

Αποχαιρέτησε τη γιαγιά του ο Ανδρέας Γεωργίου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ