Ανδρέας Μικρούτσικος: «Δεν είχα χρήματα να ζήσω, έμεινα στο σπίτι, χωρίς ένα ευρώ…»

Για την οικονομική του καταστροφή και την στήριξη που είχε από την σύντροφο του Έλενα Μαστραγγελή που του στάθηκε στα δύσκολα, μίλησε μεταξύ άλλων καλεσμένος στην εκπομπή Οδός Ζαρίφη 2», ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Έκανα μια αποτυχημένη επενδυτική κίνηση, την πάτησα στην προσπάθειά μου να βοηθήσω κάποιους… Ήπια το πικρό αυτό ποτήρι. Καταστράφηκα… Δεν είχα χρήματα να ζήσω καθημερινά. Με συντηρούσε ο αδελφός μου και όταν η αρρώστια του πλέον δε του το επέτρεπε, έμεινα στο σπίτι, χωρίς ένα ευρώ… Να είναι καλά η Ελένη που έκανε τις πιο σκληρές δουλειές…Άστο» ξεσπώντας σε κλάματα.

«Άστο! Μια κοπέλα πάει και δουλεύει καθαρίστρια για να συντηρήσει εμένα και τον εαυτό μου. Αυτό το πράγμα, σε αυτούς τους κερατάδες που νομίζουν ότι εμείς ρίχνουμε την μπάλα έξω για καθυστέρηση, δεν πρόκειται ποτέ να τους αφήσω! Θα εκτιμώ ανθρώπους που δίνουν τη ζωή τους πραγματικά. Χωρίς τουπέ, χωρίς κυριλίκια, χωρίς αριστοκρατίες και μην πω τι…

Δεν θέλω ούτε καν να το προσωποποιήσω. Μου βγήκε γιατί είναι ένα παράπονο μου. Ελένη μου, συγγνώμη! Και συγγνώμη που σε ανέφερα. Ξέρεις τι έχει ακούσει αυτό το κορίτσι; Ξέρεις πως την αντιμετωπίζουν; Πρέπει δηλαδή να προτάξω το στήθος μου, όταν η ίδια προτάσσει αυτή τη γενναιότητα και με υπερασπίζεται κάνοντας νυχθημερόν δουλειά… Βράδυ να δουλεύει στην Ομόνοια 00.00 με 06.00. Για να φάμε ένα μακαρόνι! Γιατί δεν υπήρχε μακαρόνι, δεν υπήρχε ηλεκτρικό, δεν υπήρχε νερό! Και γω θα πουλήσω αυτόν τον άνθρωπο;»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ