Ο Ανδρέας Μικρούτσικος εδώ και λίγες μέρες βρίσκεται στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» με πυρετό.

Η Σοφία Βόσσου μιλώντας στο Hello.gr είχε αποκαλύψει πώς ο παρουσιαστής είχε υψηλό πυρετό και πως αντιμετώπισε ένα ζήτημα ουρολογικής φύσεως, ενώ αποσαφήνισε ότι είναι καλά.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος το πρωί της Δευτέρας (13/9) μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα όπου έχει τον ρόλο του σχολιαστή και θα επιστρέψει όταν βγει από το νοσοκομείο.

«Super Κατερίνα. Κοριτσάρα μου, τι κάνεις; Όταν σε ακούω νιώθω πάρα πάρα πολύ καλά. Εδώ και λίγη ώρα, ακούω την εκπομπή σας αλλά δεν παύει να είμαι σε ένα νοσοκομείο, είμαι στον Ευαγγελισμό. Η φωνή της Super Κατερίνας, ηχεί σε κάθε νοσοκομείο και σε κάθε μέρος. Εγώ θα βγω έξω και θα κάνουμε και ρεπορτάζ, θα βγω κι εγώ έξω και θα κάνουμε τα πάντα. Σου στέλνω την αγάπη μου και θα επανέλθω δριμύτερος. Η αγάπη σας είναι ανεξίτηλα χαραγμένη πάνω μου και όταν θα βγω θα σας τη δείξω», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος και συνέχισε:

«Η σύντροφός μου έχει τραβήξει πολλά γιατί θέλω έναν άνθρωπο να είναι δίπλα μου λόγω της κατάστασής μου. Δεν ξέρω πόσο διάστημα θα πάρει, ένας πυρετός με ταλαιπωρεί. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να γυρίσουμε ωραίοι, ζωντανοί και ακμαίοι».

«Πρόλαβα μόνο την είσοδο των παικτών στο Big Brother γιατί τότε μπήκα στο νοσοκομείο», είπε λίγο μετά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΣ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ