Ο Ανδρέας Μικρούτσικος έκανε ένα σχόλιο για τον Κωνσταντίνο Βασάλο με αφορμή την επιστροφή του στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου.

Η εκπομπή Super Κατερίνα έπαιξε δηλώσεις της Ευρυδίκης Βαλαβάνη για τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την επιστροφή του στην παρέα του «Χαμογέλα και πάλι».

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος σχολιάσε την επιστροφή του Κωνσταντίνου Βασάλου στην εκπομπή σε σχέση με τα όσα προηγήθηκαν με τις δηλώσεις του Δημήτρη Αλεξάνδρου.

«Μπορεί μια εκπομπή να χρειαστεί ενίσχυση και να αλλάξει αυτό με το budget στην πορεία. Ανάλογα με το πώς πηγαίνει μία εκπομπή – δεν θα πω τη λέξη «νούμερα» γιατί μάλλον έχει απαγορευτεί – μπορεί να χρειαστεί διαμόρφωση του budget. Δεν υπονοώ κάτι για τα νούμερα της Σίσσυς αλλά μπορεί να συμβεί.

Η Σίσσυ εν ολίγοις είπε ότι δεν είναι δική της ευθύνη, είναι αποτέλεσμα των οικονομικών και το κανόνισε η εταιρεία. Μπορεί ένα Σαββατοκύριακο να αποφάσισε η εταιρεία παραγωγής ή το κανάλι ότι εμείς είμαστε μέχρι εδώ, δεν χωράει κάποιος. Μπορεί να είναι δικαιολογία, επειδή δεν σε θέλω, να χρησιμοποιώ το οικονομικό. Γιατί να είναι η Σίσσυ και η κάθε Σίσσυ αυτή που πρέπει να λογοδοτήσει; Αυτό είπε η Σίσσυ και έρχεται η Ευρυδίκη (Βαλαβάνη) να αποκαλύψει ότι εμείς ξέραμε από το καλοκαίρι για κάποια κουβέντα. Το ξεκινήσανε άνευ Βασάλου και άνευ… βασάνου και καθ’ οδόν αγοράσανε και τον Βασάλο, δηλαδή ψωνίσανε από σβέρκο», κατέληξε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Κεντρική φωτογραφία: NDP

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ